Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co ja mam na głowie? :D pomóżcie błagaaam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-10, 22:12   #7
bijum
Raczkowanie

Dot.: Co ja mam na głowie? :D pomóżcie błagaaam

Cytat:
Napisane przez brusiaa Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo za odpowiedź, bardzo pomocna <3 te sterczace włoski właśnie są najgorsze bo poza tym aż tak badzo mnie nie denerwują te moje włosy, ogólnie widzę poprawę, nabrały jakiejś wyrazistosci, ale z tym jakoś nie mogę se poradzić. A właśnie a jeszcze co do tego skrętu, po życiu są takie jak na zdjęciach, ale jak już przechodzę cały dzień to sie prostują trochę. To normalne?

Pewnie, wszystkie loczki i fale po jakimś czasie się rozkręcają. Jeśli bardzo Ci to przeszkadza, to możesz popróbować je ugniatać w ciągu dnia zwilżonymi dłońmi.

Cytat:
Napisane przez brusiaa Pokaż wiadomość
A i jeszcze mam do Ciebie pytanie jaki biovax z tych masek najlepiej sie u Ciebie sprawdził? Ja chce kupić fioletową, ale sama nie wiem.. Kupiłam już masę produktów, które jakoś średnio u mnie działają a są wysoko oceniane w kwc, więc może skoro mamy trochę podobne włosy, to to co zadziałało u Ciebie sprawdzi sie też u mnie
U mnie najlepszy był Biovax z trzema olejami - jest bardzo gęsty i treściwy, super sprawdzał się pod olej. Najlepszy miks, jaki z nim wymyśliłam to olej+miód nałożony na włosy upaprane maską. Po zmyciu były nieprawdopodobnie miękkie, dociążone, niespuszone, cudowne. Dobry był też Biovax do włosów zniszczonych. Fioletowego akurat nie miałam - używałam jeszcze mlecznego, z keratyną i do włosów wypadających, ale one wszystkie były takie dość przeciętne.

Próbowałaś może mycia odżywką? Po takim myciu moje włosy zawsze są bardzo wygładzone, może uspokoiłoby to Twoje odstające włoski.

Zapiski z życia Włosomaniaczki

58. Moje kosmetyczne dziwactwa i sekrety.

Rozdanie u Bijum!

bijum jest offline Zgłoś do moderatora