Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię KWIECIEŃ Maybelline, Avon, Oriflame, Beyonce Heat, Catrice, Batiste i inne zapraszam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-10, 22:18   #1
szczęście_jest_blisko
Zakorzenienie

Przekupka: 127 pkt / 99% pozyt.

KWIECIEŃ Maybelline, Avon, Oriflame, Beyonce Heat, Catrice, Batiste i inne zapraszam

Witam serdecznie w moim nowym wątku kosmetycznym

Zapraszam

Od razu na wstępie zaznaczam, że wymieniam się raczej tylko na ubrania i to najlepiej w kolorach pastelowych bądź neonowym oraz wszelakiego rodzaju jeans.

Jeśli chodzi o kosmetyki przyjąć mogę co najwyżej cienie do wiek konkretnie Essence duo w odcieniu 05 ever glam bądź zapachy takie jak dior addict 2, flowerbomb, kylie minogue, jimmy choo

Mam zbyt dużo kosmetyków i nie potrzebuję już kolejnych także jeśli nie masz do zaproponowania ciuszków zapewne nie będę chętna na wymianę. Niestety wszystko ma swoją datę ważności i serce mi się kraja jak muszę potem wywalać poszczególne rzeczy

Pierwszy wysyła ten kto ma mniej przekupek - zbyt wiele razy się przejechałm

Na 116 komentarzy mam same pozytywne i 1 negatywny, który moim zdaniem nie jest zasłużony ale niestety nie udało mi się go cofnąć nad czym jakoś bardzo też nie ubolewałam ponieważ każdy widzi ile mam komentarzy pozytywnych

pozdrawiam i liczę na udane wymianki

Edytowane przez szczęście_jest_blisko
Czas edycji: 2014-04-10 o 22:57
szczęście_jest_blisko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując