Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z TŻ-em do ołtarza iść chcemy, w 2016 - ślubujemy! PM 2016 cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-11, 14:41   #1749
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Dot.: Z TŻ-em do ołtarza iść chcemy, w 2016 - ślubujemy! PM 2016 cz.8

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Idealna praca nie?

O to się koleżance "fuksło" Ja żałuję że mieszkam w tak małym mieście. Gdybym mieszkała w Waw czy innym dużym to nawet za te 6zł dobrze bo na bilet się wydawać nie musi
Niedługo wpadnę w depresję
Bardzo szukają głupich na lato...
Ja niestety mieszkam na wsi. Chciałabym znaleźć pracę tu gdzie tż pracuje... wtedy jakbyśmy razem mieszkali to by nie szło 2x na paliwo chociaż... a 300 zł na miesiąc trzeba liczyc i to jak jest ciepło i samochód mniej pali
A jeszcze lepiej jakbym miała na miejscu, ale to jest chyba niemożliwe

Ja już jestem bliska załamania nerwowego przez brak pracy... a jedyna perspektywa to własnie praca tu gdzie tż pracuje... bo w innym mieście też trudno o pracę. Ale co z tego jak i tak znaleźć nie mogę
Tak to jest jak się mieszka na zadupiu, a do większego miasta ma się 60 km w jedną stronę

A udało jej się... koleś szukał studentek specjalnie na weekendy i udało jej się załapać a ona studiuje zaocznie i w wybrane weekendy sobie pracuje niestety czasami od 10 do 22, ale mówi że warto... Chłopaka nie ma to jej to odpowiada

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Ja bym się cieszyła z pracy na 1/2 etatu albo nawet 3/4.. nie musiałabym robić pełnego.. grunt aby dorobic sobie

Edytowane przez agnieszka_2612
Czas edycji: 2014-04-11 o 14:40
agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora