Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skomplikowane
Wątek: Skomplikowane
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-12, 17:21   #1
Karolcia3400
Przyczajenie

Skomplikowane

Cześć jestem nowa, muszę się poradzić, bo nie wiem co mam myśleć i co robić. Potrzebuję obiektywnej opinii ktoś z boku, gdyż zdanie koleżanek znam.
We wrześniu poznałam chlopaka w swoim wieku, od początku ciągnęło nas do siebie. Jest między nami tzw. chemia, ale nie chodzi tylko o to, możemy rozmawiać ze sobą godzinami, mamy mnóstwo tematów do rozmów. Rozmawiamy bardzo często, potrafimy przegadać nawet dwie godziny przez tel. Jest naprawdę świetnym chłopakiem, pierwszym z którym spotykam się na poważnie. Może trochę pomylismy kolejność i po prostu nie potrafiliśmy opanować namiętności, która między nami się pojawiła. Jesteśmy na etapie pieszczot, czujemy że chcemy przeżyć ze sobą swój pierwszy raz. Mieliśmy poważna rozmowę na temat tego co dalej z nami. Wie, że ją chciałabym spróbować z nim być, lecz on się boi, że nam nie wyjdzie. Nigdy nie mial dziewczyny, powiedział, że potrzebuje czasu na przemyślenie wszystkiego, ale zależy mu na mnie i nie chce mnie tracić ,bo stałam się ważną osobą w jego życiu tak jak on w moim. Teraz pytanie czy czekać aż sobie przemysli wszystko czy dać mu bodziec, ktroego ją też chcę. I wiem, że nie zależy mu na seksie tylko na mnie, ale ma blokadę w sobie, boi się porażki. Co byście zrobiły na moim miejscu ?
Karolcia3400 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując