Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdzie kupić męskie normalne spodnie?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-13, 19:55   #12
yahel
Przyczajenie

Dot.: Gdzie kupić męskie normalne spodnie?

3-4 miesiące? Potwierdza się prawda, że biednych ludzi nie stać na tanie rzeczy, moje Wranglery przetarły się na tyłku po 7 czy 8 latach, głównie od siadania na pieńkach drzew, murkach, itp., tak więc lekko nie miały, bo ich nie oszczędzałem, dużo chodzę po różnych 'cięższych' terenach. Niby kosztowały te kilka lat temu ~400 pln (nie pamiętam już, wiem, że sporo), ale ile par po 100 pln zużyłbym do tej pory? Podobnie zresztą z butami, moje wysokie Meindle kupiłem za ponad 1000 pln, ale mam je już z pięć lat i nie ma właściwie żadnych oznak zniszczenia, a mają bardzo ciężko, błoto, śnieg, sól, woda jest na porządku dziennym. Niskie, których używam do chodzenia po mieście będa chyba wieczne, bo nie mają gdzie się zużyć.

Oczywiście moda to inna sprawa, ale to są raczej rzeczy, których moda się nie ima, a nawet jeśli, to dla mnie to nie ma znaczenia, jeśli komuś to robi różnicę to raczej nie ma większego sensu inwestować w buty na 10 lat, bo i tak je wcześniej wyrzuci bo niemodne.
yahel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując