2014-04-13, 22:38
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.
|
Mega Paka kosmetyków do pielęgnacji kwiecień u Maaczka:)
Witam, z powodu przeprowadzki chcę pozbyć się kosmetyków, których nie używam, więc kosmetyki poniżej wymienię WSZYSTKIE RAZEM za jedną lub dwie konkretne rzeczy, każde pytanie o wymianę pojedynczej rzeczy będzie ignorowane, ponieważ paczkę chcę wymienić wyłącznie w całości, zależy mi na czasie i nie chcę się wymieniać na kolejne kosmetyki, które będą u mnie zalegać. 
# Paczkę wyślę przesyłką ekonomiczną 
# Osoba z ilością przekupek poniżej 20 lub z negatywem wysyła pierwsza 
# Nie odmieniam się 
# Odpiszę w Twoim wątku jeśli coś mnie zainteresuje, żadnego postu nie przeoczę 
Najchętniej wymieniłabym się na jakieś perfumy (YSL - Parisienne EDP, Calvin Klein - Euphoria EDP, Chloe - Chloe EDP, Viktor & Rolf - Flowerbomb EDP, Marc Jacobs - Daisy EDP)
---
1. Schwarzkopf, Essensity, Colour Shampoo (Szampon oczyszczający do włosów farbowanych) - NOWY
2. Yves Rocher riche creme krem intensywnie odbudowywujący na dzień i na noc - NOWY
3. Yves Rocher riche creme intensywne serum przeciwzmarszczkowe - NOWE
4. Garnier Body intensywna pielęgnacja regenerujący balsam lipidowy - NOWY
5. Lirene stop cellulit aktywne serum antycellulitowe - NOWE
6. Himalaya rewitalizujący olejek do włosów - NOWY
7. Yves Rocher dwufazowy płyn do demakijażu oczu - NOWY
8. Joanna balsam do ciała regenerujący - przetestowany raz w małej ilości, czyli praktycznie nowy
9. Joanna balsam do ciała nawilżający - przetestowany raz w małej ilości, czyli praktycznie nowy
10. Yves Rocher kokosowy balsam do ciała - zużycie tak jak widać, niewielkie
11. Kings & Queens miodowy balsam do ciała - przetestowany raz w małej ilości, czyli praktycznie nowy
12. Himalaya rewitalizujący olejek do włosów - otwierany, zużycie takie jak widać
13. Yves Rocher suchy olejek do ciała - raz psiknięty
14. Fitomed masło shea - raz użyte na dłonie
15. Palmer's cocoa butter balsam brązujący 50 ml - NOWY
16. Alterra krem do rąk z granatem - nowy
17. Yves Rocher hydra vegetal serum nawilżające - zużycie jak widać
18. Vichy dercos ampułki - nowe, nieotwierane, jest ich 9, jedna mi się ucieła na zdjęciu
Edytowane przez Maaczek
Czas edycji: 2014-04-14 o 12:46
|
|
|