Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-14, 07:15   #689
maniakch
Zadomowienie

Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V

Cytat:
Napisane przez rinos Pokaż wiadomość

Kochana bierz się za Brudny Świat. Ja wczoraj przeczytałam.
Wiem, że czytała też dalinijka i Masumi. Ktoś jeszcze?
Czy podobał mi się Brudny Świat? Oczywiście, że tak. Książka jest o rockmanie (słynnym, uwielbianym, przystojnym) i jego tekściarce.
Oboje mają do ukrycia pewne rzeczy z przeszłości. Książka mnie wciągnęła. P. Agnieszka opisuje w niej życie u boku gwiazdy. Wiadomo narkotyki, wieczne imprezy, alkohol, fanki i papparazzi.
Ale to co mnie zachwyciło w tej książce to epilog. No tego to ja się nie spodziewałam. Jakby to napisać, by za wiele nie zdradzić. Epilog piękny i pierwszy raz, podkreślam pierwszy raz autentycznie się wzruszyłam. Może dlatego, że napisany z JEGO punktu widzenia, a może ... przeczytajcie. Ciekawa jestem Waszych opinii. Mnie zachwyciła i przez ten epilog wyryła się w mej pamięci na zawsze.
Po takich słowach to tylko będę wyczekiwać kiedy dorwę ją w wersji pdf Skoro wzruszyłaś się to może i mnie to ruszy a czekam na coś takiego
Mnie wzruszyła kiedyś książka Kwiat pustyni ,ale to było bardzo dawno temu i zupełnie inna tematyka. Chciałabym w końcu powtórzyć to uczucie

Edytowane przez maniakch
Czas edycji: 2014-04-14 o 07:24
maniakch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując