2014-04-14, 11:38
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosną spamujemy i offtopowo o włosy nadal dbamy- cz. XXX
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Nie wiem jak taki eliksir działa na powtórne wprowadzenie z tych samych partnerów w stan zakochania. Gwarancji więc dać nie mogę. Podpowiem coś więcej. Polecam sklepy z erotyczną bielizną. Taki, odpowiednio użyty, komplet w ciemnoczerwonym kolorze, obszyty czarną koronką cuda może uczynić. I jeszcze coś niezawodnego (podobno) : kurs tańca brzucha i ...
|
Czasami stosuję. 
Cytat:
Napisane przez Kaveri
U mnie też wszystko suche, ale oczne okolice wybitnie. Korektorem się ratuję, bo nie mam już co maskować, poza cieniami, więc po co mi podkład?
Może być i tak, że korektor wyjątkowo ze mną nie współpracuje, prawda? Miałam od Kasieńki płynny - był ok, teraz mam taki w słoiczku i to on wszystko podkreśla.
|
No bo taki w słoiczku będzie gęstszy i będzie bardziej wysuszał niż płynny. To logiczne.
Cytat:
Napisane przez Kaveri
O to to. Ja też miałam lekką stłuczkę, a okazało się, że dorobiłam się też krwiaka i wstrząśnienia.
|
Pamiętam to. A tak się wzbraniałaś przed pójściem do lekarza.
Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92
Trzymajcie kciuki za tort 
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------
biszkopt już jest w piekarniku, teraz idę ukręcić masę 
|
Pamiętaj, że przed przekrojeniem biszkoptu i przed przełożeniem go masą musi dobrze wystygnąć. Inaczej może opaść, a masa może spłynąć.
ilość porażek: 12 
2016
|
|
|