Body Space podciśnienie jak ćwiczyć?
Hej To mój pierwszy wpis Więc od miesiąca chodzę na bieżnie i rowerek w podciśnieniu . Ale nie wiem czy dobrze mi tam dziewczyne instruktorki powiedziały jak ćwiczyć ... Ponieważ za dużych efektów nie zauważyłam a chodzę prawie codziennie do tego w karnecie jest rollen i drenanż limfatyczny na który chodzę . Zauważylam tylko że skóra się poprawiła Dlatego moje pytanie jak najlepiej ćwiczyć na rowerku w podciśnieniu ? a jak na bieżni w podciśnieniu . Ja na rowerku jeżdżę mbar 20 po 10 min 25 a ostanie 5 min znów 20 . A waszym zdaniem obciążnie % jakie powinno być bo podobno jak bd za wysokie to wyrabiają się mięśnie a ja chce wysmuklić łydki nogi i brzuch jeszcze większych nie potrzebuje i 2 pytanko jak najlepiej chodzić na bieżni w podciśnieniu>? Mi powiedzieli że pochył bieżni połowe czyli 6-5 % bo podbno jak wyższe to mieśnie się wyrabiają z predkościa 6 km na h i mbar 20 później 25 na koniec znów 20 . Myslicie że to odpowiednie ? Ponieważ za dużo się nie dzieje oprócz lepszej skóry Napiszcie jak najlepiej i jeszcze ta maszyna jest dobra na cellulit a ja mam rozstępy jakby blizny na brzuchu ;/ czy na to tęż pomoże? DZieki za przeczytanie iczekam na odpowiedzi Pozdrawiam
|