Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-15, 08:14   #2123
Caillouu
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.1

Dzień dobry.
To znaczy dla kogo dobry dla tego dobry. Córa moja, szczęściem przeogromnym, od rana w doskonałym nastroju, gorzej z jej matkopolko.
Gardło mam niczym płynąca lawa, w sumie nos podobnie. Gorączki brak, czyli najgorzej. Do lekarza wybiorę się jutro. A dziecię coś mi więcej kicha niż zazwyczaj, dlatego zaczynam mieć poważne obawy, czy nie zaraziłam Maleńkiej paskudztwem paskudnym jakimś.
I mąż, cholernik jeden, do pracy poszedł, no. Łobuz.

Jeżeli któraś z koleżanek ochotę ma, to wyślę chętnie zdjęcie mej królewny z dzisiejszego poranka.

Hosenka* - brawa dla Kacpra.
Ceny faktycznie powalają. Też tyle płaciłam za pierwszą dawkę pneumo.

Nightmare20 - koleżanko droga, weź głupot nie gadaj. Co z tego, że nie rodziłaś naturalnie? To źle/gorzej? Sama przecież wiesz, że zrobiłaś pewnie wszystko, żeby tak było, ale wyszło inaczej. Ważne, że dziecko zdrowe. ))

maruda80
- dziękujemy za wiadomości co u Krzysia. Brawa za butelkę. Mocno wierzę, że ze wzrokiem będzie ok. Co prawda 1% przekazaliśmy synowi bodajże użytkowniczki Kefi, ale Ciebie też wesprzemy.

iintell - Zapraszamy

AgatkaL - jakby któraś z moich koleżanek zapodała mi taki tekst.. No zabiłaby mnie na miejscu. Ona tak serio?

Tak przyszło mi na myśl - może również założyłybyśmy klub? Wiem, że jeden tu funkcjonował, i z jednej strony głupio tak dublować, ale z drugiej...
Chciałabym mieć takie miejsce, gdzie wstawiałabym zdjęcia Kai, a tu, nie za bardzo chce to robić.
Sama nie wiem co myśleć o własnym pomyśle

http://www.youtube.com/watch?v=4FKYsUEuvIo

_______
Kaja Kamila

Caillouu jest offline Zgłoś do moderatora