Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcze podr
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-15, 12:03   #181
Seksta
Rozeznanie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Cytat:
Napisane przez ulrika Pokaż wiadomość

Nawet chętnie bym gdzieś dalej wybyła, ale mąż cykorzy, że jeszcze gdzieś zacznę rodzić i będzie klops

Seksta - ja sobie postanowiłam, że jak ukończę 36 tc to wracamy do gry, po prawie 12 tyg poście
Mój też cykorzy najdalej jeżdzę do teściów 30 km w jedną stronę i to wszystko. Ale trasę znam na pamięć więc nuda. Na dodatek kupiliśmy nowe auto którym TŻ jeździ codziennie ponad 50 km do pracy i ja się nim jeszcze nie najeździłam a on mi dawkuje. E tam. Zawsze mogę wziąć stare bo kluczyki mam

Też mam zamiar zacząć TŻ pomęczyć bo postu dość! nawet nie wiem jak długo trwał ( nie pamiętam ) bo w ogóle nie miałam ochoty.
Najgorsze jest to, że on miał. A jak teraz będzie na odwrót to się załamię

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość

Ja w pierwszej ciazy libido mialam niskiej za to w tej 100%, takze u nas bardzo aktywnie
No właśnie u mnie tak samo, oby w drugiej było lepiej. Ale nie ma to tamto- wracam do gry!

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość

jak u mnie też się sprawdzi to na rękach będę Cie nosić

Póki co przetestowałam jabłkowego orbita i teraz limonkowego. Wydaje mi się, że są lepsze niż miętowe i u mnie działa. Może to kwestia, że produkuje się dużo śliny i często przełyka więc zgaga nie zdąży dotrzeć do przełyku właśnie? Nie wiem ale naprawdę jest lepiej, trzymam kciuki żeby Tobie pomogło

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
w sumie podobne objawy podawała ze dwa tygodnie temu moja koleżanka....wczoraj urodziła syna
Nie strasz mnie bo u nas remont i wszystko jeszcze w proszku totalnym.... Ale za dwa tygodnie, na majówkę- pasuje mi!

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora