Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tżtówki 2014
Wątek: Tżtówki 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-15, 12:48   #327
lusia032
Zakorzenienie

Dot.: Tżtówki 2014

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
No właśnie ja też się skłaniam do tego... Chociaż to właściwie prowadzi do tego, że znowu wakacji nie mam. Ale w sumie to nie jest długo. Nie rozmawiałam, ale wiem, że np. jak wcześniej myślalam o roku w stanach to pow, że nie widzi on tego na bank. Ale w sumie to tylko 2 czy 3 miesiące... Może akurat.

No tyle, że wiem, że będzie zazdrosny bo tam mieszka taki koleś co w tamte wakacje go poznałam i tak sie zadurzył.
No tak, kasa jednak to kasa. ehh.

Kurdę ja chce taką wolną całą chate ...
Ja wakacji nie mam odkąd skończyłam szkołę średnią wiadomo prócz urlopu. Myślę że jednak jechać
Trochę zazdrości TŻtowi nie zaszkodzi

A jeśli o kasę chodzi to niestety, bez niej żyć się nie da i wcale nie mówię o luksusach. Pamiętam jak ja zaczęłam pierwszy staż
grosze za niego dostawałam, ale byłam przeszczęśliwa że mogę te pieniądze wydać na co chcę i nie muszę prosić rodziców ani się tłumaczyć

Cytat:
Napisane przez shawty19 Pokaż wiadomość
Ja wiem po sobie, jak już wracam z pracy albo mam nadmiar wolnego czasu to zaczynam wymyślać jakieś niestworzone rzeczy, przez co nie wychodzi to nikomu na dobre
Tak mając za dużo czasu myśli mogą sporo nabroić, analizujemy zachowanie TŻta i doszukujemy się drugiego dna niepotrzebnie komplikując to co jest

lusia032 jest offline Zgłoś do moderatora