2014-04-15, 12:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
Cytat:
Napisane przez mia00
No właśnie ja też się skłaniam do tego... Chociaż to właściwie prowadzi do tego, że znowu wakacji nie mam. Ale w sumie to nie jest długo. Nie rozmawiałam, ale wiem, że np. jak wcześniej myślalam o roku w stanach to pow, że nie widzi on tego na bank. Ale w sumie to tylko 2 czy 3 miesiące... Może akurat.
No tyle, że wiem, że będzie zazdrosny bo tam mieszka taki koleś co w tamte wakacje go poznałam i tak sie zadurzył. 
No tak, kasa jednak to kasa. ehh.
Kurdę ja chce taką wolną całą chate ... 
|
Ja wakacji nie mam odkąd skończyłam szkołę średnią wiadomo prócz urlopu. Myślę że jednak jechać 
Trochę zazdrości TŻtowi nie zaszkodzi 
A jeśli o kasę chodzi to niestety, bez niej żyć się nie da i wcale nie mówię o luksusach. Pamiętam jak ja zaczęłam pierwszy staż 
grosze za niego dostawałam, ale byłam przeszczęśliwa że mogę te pieniądze wydać na co chcę i nie muszę prosić rodziców ani się tłumaczyć 
Cytat:
Napisane przez shawty19
Ja wiem po sobie, jak już wracam z pracy albo mam nadmiar wolnego czasu to zaczynam wymyślać jakieś niestworzone rzeczy, przez co nie wychodzi to nikomu na dobre 
|
Tak mając za dużo czasu myśli mogą sporo nabroić, analizujemy zachowanie TŻta i doszukujemy się drugiego dna niepotrzebnie komplikując to co jest
...tak jestem kobietą 
|
|
|