Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wizaż ogłupia!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-15, 14:50   #172
nieznana_nazwa
Przyczajenie

Dot.: Wizaż ogłupia!!!

Cytat:
Napisane przez Alexandra92x Pokaż wiadomość
W 10000% zgadzam się z Autorką wypowiedzi. Niektóre z Was udzielają takich rad, które nijak imają się do rzeczywistości. Dopiero teraz widzę jak głupie jest słuchanie jakich obcych w internecie. Sama mało pytałam się o moje problemy. Jednak podświadomie niektóre wypowiedzi dźwięczą mi do dzisiaj w uszach dlatego już od prawie dwóch miesięcy się tu nie udzielam. To mój ostatni post.

Zastanówcie się czasem, że jak piszecie "rozstań się" osobie, której przez tydzień nieukłada się w związku to ma ona czasem diametralny wpływ na jej życie. Jesteście tu jak sekta. Przyjaciółki, które w życiu codziennym nie mają co robić tylko wiecznie siedzą na Wizażu, krytykują, zrzędzą. Chociaż było kilka osób, które wydają się spoko i mają swoje życie. Przede wszystkim są to dziewczyny z PTT.

Mi Wizaż bardzo zaszkodził. Szczególnie jak czytałam w okresie moich stanów depresyjnych te wszystkie problemy, które sprawiały, że widziałam świat tylko w czarnych barwach.

Dokladnie. Wyjelas mi to z ust. Moja krewna jest już kompletnie oglupiona przez ten wizaż a jest to osoba dorosla. Znalazla "powierniczki" w internecie a znajomych wszystkich z realnego zycia wlasciwie stracila bo wizazanki wydaly jej sie ciekawsze. Ponadto przez czytanie postów wizazanek "zdradzonych przez facetow" wyrobila sobie takie zdanie o facetach, ze nawet żal mi nie raz tego sluchac.
nieznana_nazwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując