Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-15, 17:23   #4114
Ag_nes
Wtajemniczenie

GG do Ag_nes
Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

halo halo

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Diabli- nasz Urwis też nie siedzi i mam podobne podejście do Twojego. Nie martwi mnie to specjalnie.. zwłaszcza, że łądnie raczkuje, wspina się, klęczy, podnosi się i staje przy wszystkim, chodzi bokiem przy meblach..

no i prześcignął Ninę i dla W
No ale luz, byłam z małą u neurologa, ma obniżone napięcie, ale lekarka powiedziała, że rehabilitować nie trzeba, ma czas.

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Deb, pamiętasz jak kiedyś po 10 min jak zajmowałaś się Przemkiem i Helenką miałaś dość?
dziś mnie czeka hardkor .... jadę do koleżanki (pociągiem z Ligoty więc muszę wciągnąć wózek na multum schodów i modlić się żeby w ostatniej chwili perony nie zmienili ) a ona musi wyjść do dentysty więc przez jakąś godzinę będę zajmować się Przemkiem, rozbrykanym dwulatkiem i czteromiesięczną małą. trzymajcie kciuki żeby wszyscy wyszli z tego w dobrym stanie .....
Poczujesz się jak matka polka 3 dzieci a później stwierdzisz jakie to nudy z jednym

Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość
I chciałam jeszcze się pocieszyć....czy któreś dziecko oprócz mojej Heli..też usypia w dzień tylko lulane?
No Nina tak usypia , jak jestem w pracy i nie ma cyca