Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-16, 14:03   #3677
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
3 h do wyjścia do gina Czas zabrać się za Bożenkę i nogi bo mam takie futro że nie jeden niedźwiedź by pozazdrościł
A taka ładna pogoda, czyste niebo, gorąco i siedzę na balkonie i nie chce mi się zanurzać w łazience
A jeszcze głowę muszę umyć zróbcie to wszystko za mnie a ja tylko pójdę dzidzi pooglądać
Zawsze mozesz to zrobic na balkonie
Hehe ja na ostatia wizyte tez ogarnelam bozenke ale mialam nadziej ze bedzie przez brzuch. I pani dr do mnie no to odkryc brzuch i na lezanke, jak ja sie uciezylam. A po badaniu do drugiego pokoju i prosze na samolocik ... musiala jeszcze paluchy wsadzic zeby sprawdzic szyjke, zrobila wymaz i ph. I potem znowu mnie wszystko pieklo

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Mam teraz karę za to,że kombinuję z wizytami: I od dziś przysięgam,że chodzę już tylko do jednego mojego,bo do niego nie mam zastrzeżeń żadnych...

Płci nie znam. I Tż chciał wejść ze mną na usg a ten gnój powiedział,że nie,że to nie Emiraty Arabskie i że odmawia mi badania! Czujecie to?! Tż mówi,że on ma prawo wejść ze mną na badanie i być przy nim. I mówię,że jak partner wyjdzie czy mi nie odmówi to nie odmówił i Tż wyszedł. Wyszedłby z palcem w dupie,gdyby tamten powiedział spokojnie a ten z ryjem... Porażka na całej linii. Potem dla mnie miły,usg zrobił ale ja wyszłam z usg to już psioczył pod nosem,że brak kultury.. Za to on ma za☠☠☠istą kulturę gadając przez telefon jak my weszliśmy lub komentując takie rzeczy na głos i nie mógł powiedzieć normalnie.
Ale jakby się posmarowało prywatnie to pewnie całą rodzinę mogłabym wziąć.I aż asystentka mnie zapytała czy na następną wizytę zapisać mnie do innego lekarza,bo wie,że ja do niego nie wrócę. I zapisała na inny termin(za 2 miesiące,bo wszystko jest ok ) a on "a to już widzę nie do mnie,ale trudno". I w ogóle ja siedzę w gabinecie a wezsła jakaś pinda z tekstem"Ja tylko się pokazuję,że już jestem" i gadałam z asystentką a on ją na usg przyjął,bez kolejki. Mimo,że wszystko na godziny. Masakra!!Mam za swoje.

Za to dzidziusiowi kupiliśmy kocyk i 2 pary bodów w Pepco
Ja to bym rozniosla takiego, i by sie nasluchal. Ze ty go wczesniej nie zmienilas to az sie dziwie.

1,5 godziny pralam pedzle do makijazu nigdy wiecej sie tak nie opuszcze w systematycznym czyszczeniu
A teraz zabieram sie za cordon blue z piersi kurczaka i mizeria do tego