Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-16, 19:50   #3062
pszczoua
Zakorzenienie

Dot.: Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz

Cytat:
Napisane przez pennee Pokaż wiadomość
ja w tym mieszkaniu karnisz mam tylko w salonie i git - ładnie to wygląda i tyle

A ja wiem, jakieś dwa lata temu, mieliśmy okienko między zajęciami i skoczyliśmy do kina, Sponsoring wtedy grali to chyba ze dwa lata będzie, nie?

Moja siostra już by Cię zastrzeliła zawsze jak jeździmy na wakacje i są małe dzieci (nawet niekoniecznie małe, ale te większe też ) to zawsze narzeka i marudzi, bo się drą, bo latają, bo coś tam A ja tam w tej kwestii nie mam zdania - jeśli rodzice chcą zabrać dziecko na dłuższy urlop za granicę czy gdziekolwiek to niech bierze, jeśli chce zostawić dziadkom i odpocząć, wyszaleć się - to spoko. Kwestia indywidualnych potrzeb i nie potępiam żadnego zachowania

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Aczkolwiek ja osobiście nie wyobrażam sobie, że w każde wakacje, ferie, długie weekendy pakuję manatki i jadę sobie bez dziecka gdzieśtam - mam nadzieję, że będzie mnie stać na podwójne wakacje - jedne z dzieckiem, drugie bez jeśli będę miała taką potrzebę
Oczywiscie ja tez rozumiem takich ludzi ktorzy chca jechac sami ale chodzi mi o to ze ja bym nie mogla bo bym baaardzo tesknila i nic bym tak naprawde z takich wakacji nie miala. Chodzi mi po prostu o to ze oni nie mogli tego zrozumiec i patrzeli na nas jak na idiotow...
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Iza jak TŻ zostawi mnie bez chleba to jem co popadnie, a bywało i tak że nie miałam co więc jadłam kaszkę Kamilka
Czarna jaka ta dieta odgrzybiająca? Zero cukru itd?-bo to lubią grzyby?
Bazile super że mała na swoim miejscu
Cebulova pewnie Antoś ma taki okres... niestety albo wracaj na sygnale albo wymyśl coś. Znam mamy ktore recytują ulubione wierszyki, machają misiem, śpiewają piosenki, albo wyciagają cyca hehe
ale może np. spuść mu bude w gondoli? Niech popatrzy? Szukaj sposobu.
Pszczoua ja z moim 11-miesięcznym dzieckiem nie pojechałabym na wczasy, oo nieee. Zamęczyłabym się, ale Kamil to jest łobuz. Piękne oczy, słodka minka i ciągle biega, kombinuje.
Ale rozumiem osoby które spokojnie z dzieciaczkami jadą, w każdym wieku! Tak czy inaczej zostawienia z rodzicami sobie nie wyobrażam, to by były smutne wakacje
Iza ja też wszędzie brałam Kamila, szczególnie jak był malusi bo nie protestował
Kwicia opowiedz więcej, jacyś znajomi? Częściej będziecie się widywać?

Kopnę was w tyłek myślę sobie co się dzieje, że tyle postów w końcu, a tu spamy! Ale że w słusznej sprawie to w każdej wolnej chwili i ja będę spamować

U nas ok. Z TŻ nie latamy w chmurach ale jest tak jak powinno być. Miłość, radość iii seks

i gratuluje sobie że umyłam okna przed roczkiem Kamila, mam spokoj robie tylko szarlotkę, ale nie na świeta a z widzimisie. Na święta nie robie nic, bo na wigilię się napiekłam i nie miał kto jeść
Super ze sie Wam uklada Oby trwalo to jak najdluzej. Mi sie tez nie chce robic nic na swieta. Robimy zurek w chlebie, a raczej TZ zrobi no i moj kochany maz powiedzial ze nie mam nic piec bo i tak cale swieta poza domem. Takze dlugo mnie namawiac nie musial :-D

Ja nie wiem jaki bedzie Julek w wieku 11 miesiecy ale cos mi sie zdaje ze do spokojnych dzieci nie bedzie nalezal... Ale chcielismy w tym roku gdzies poleciec bo za rok ruszamy z budowa i bedzie nam kasy zal...