Iza jak TŻ zostawi mnie bez chleba to jem co popadnie, a bywało i tak że nie miałam co więc jadłam kaszkę Kamilka
Czarna jaka ta dieta odgrzybiająca? Zero cukru itd?-bo to lubią grzyby?
Bazile super że mała na swoim miejscu
Cebulova pewnie Antoś ma taki okres... niestety albo wracaj na sygnale albo wymyśl coś. Znam mamy ktore recytują ulubione wierszyki, machają misiem, śpiewają piosenki, albo wyciagają cyca hehe
ale może np. spuść mu bude w gondoli? Niech popatrzy? Szukaj sposobu.
Pszczoua ja z moim 11-miesięcznym dzieckiem nie pojechałabym na wczasy, oo nieee. Zamęczyłabym się, ale Kamil to jest łobuz. Piękne oczy, słodka minka i ciągle biega, kombinuje.
Ale rozumiem osoby które spokojnie z dzieciaczkami jadą, w każdym wieku! Tak czy inaczej zostawienia z rodzicami sobie nie wyobrażam, to by były smutne wakacje
Iza ja też wszędzie brałam Kamila, szczególnie jak był malusi bo nie protestował
Kwicia opowiedz więcej, jacyś znajomi? Częściej będziecie się widywać?
Kopnę was w tyłek

myślę sobie co się dzieje, że tyle postów w końcu, a tu spamy! Ale że w słusznej sprawie to w każdej wolnej chwili i ja będę spamować
U nas ok. Z TŻ nie latamy w chmurach ale jest tak jak powinno być. Miłość, radość iii seks
i gratuluje sobie że umyłam okna przed roczkiem Kamila, mam spokoj

robie tylko szarlotkę, ale nie na świeta a z widzimisie. Na święta nie robie nic, bo na wigilię się napiekłam i nie miał kto jeść