2014-04-16, 22:52
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)
Dziewczyny, dzięki wielkie za odpowiedzi w sprawie podróżowania 
Moderna, jedziemy na Mazury do moich Rodziców (nie widziałam ich od sierpnia zeszłego roku). Mamy 310 km do przejechania (po polskich drogach ).
BYou, aviomarinu chyba nie moge przy kp.
Despa, no czytałam o tym pepku, mówiłam tżtowi, śmiał się ale mówi zebym zakleiła bo co mi szkodzi mam tez plastry transway (w zeszłym roku mi pomogły) i tabletki do ssania jakby juz ostro było. Ale jak młody zasnie to jednak się przesiąde do przodu.
Amelie, brawo dla Ali za kroczki.
Agnjeska zazdraszczam Cypru niedoczytałam kiedy lecicie, ale zycze udanej podrózy, no i wspaniałego wypoczynku 
Kasiu, dla Ciebie dobrej pogody, zeby wycieczka się udała 
W temacie h&m, siostra była u siebie i oczywiscie g. było, cos tam kupiła, ale wciąż jestem bez pizamy dla młodego (mam 3 pajace które sa juz na styk), bo u niej pajace tez ze stopami
Moderna, póki pamietam, pisałas ze Marcel ma dużą przerwe miedzy jedynkami. Patrze teraz na foty Janka jak miał tylko jedynki i miał wiekszą przerwe niz teraz. Wydaje mi sie ze mu sie schodzą te ząbki. Z tego co kojarze Marcel ma tylko jedynki, tak? więc moze tez mu sie zejdą po wyjsciu dwójek .
Sorki ze tak po łebkach, ale dzis napiety grafik był bede was podczytywać na telefonie. Buziaki
|
|
|