Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-16, 23:35   #2016
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
A gdzieś Ty 27h w jedną stronę leciała? Ja bym padła (;
nie leciałam tyle (no bo gdzie się tyle leci ..chyba dookoła swiata).JECHAŁAM 27 godzin w jedna str. do Chorwacji ....to było jak J był malutki w 2006 roku jeszcze autostrady nie było .
a leciec to leciałam zawsze ok.2,5 godzinki do turcji ,grecji ,majorka .....

no to wylot tuz-tuz masz
Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość
W temacie h&m, siostra była u siebie i oczywiscie g. było, cos tam kupiła, ale wciąż jestem bez pizamy dla młodego (mam 3 pajace które sa juz na styk), bo u niej pajace tez ze stopami
sieeee meczysz z tymi pizamkami ....specjalnie sprawdzałam ostatnio w hm (bo ja rzadko tam jestem) .Nie ma pajaców bez stópek!
tak dalej pójdzie ..to zrobi się ciepło i będą rampersy

Tasia - kciuki za becikowe!!!

Ninka ma w piątek przedstawienie . ostatnio była motylem ,potem wiosną . ciagle gra głowną role bo się nie wstydzi-zatańczy zaśpiewa zarecytuje i szybko się uczy . ale tym razem dostala role narratora aby dac szanse innym dzieciom.... i co? nauczyła się prawie wszystkich ról .teraz może być suflerem

a mój Jakub miał dzisiaj swieta w szkole -dostali na zajączka tofifi (czy jak to tam się pisze). z okazji ze nie kupuje takich rzeczy i ze słodycze tylko w weekend ...zjadł 3/4 opakowania .przez pół dnia bolał go brzuch

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość
- jakis czas temu zauwazylm u Krzysia takie dziwne wzdrywanie, cos a'la krotka drgawka.
nie mam pojęcia co to może być ....