|
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cytat:
Napisane przez Misstic
Ja te lody kaktusy to jadlam miesiac temu jak mialam takie mdlosci a po nich akurat nie wymiotowalam 
Mimo ze dzisiaj nie czuje sie najlepiej i jakos mi tak ciezko na zoladku to zjadlabym sobie truskawki maczane w czekoladzie albo tym mleczku z tubki i do tego bita smietanka 
Pychota. Dzieki takiej kombinacji na nowo polubilam te owoce bo byl czas ze juz patrzec na nie nie moglam
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------
Uwielbialam casaty  smak dziecinstwa sie mi przypomina 
Ale dzisiaj prawdziwych casatow juz nie ma a moze nawet i podrobionych nie ma hehe  w kazdym razie sto lat nie widzialam
|
Hihihi moja mama zamowila na święta 3 casaty klasyczne i 3 z bakaliami :P i ponoć nie odstają od tych z naszego dzieciństwa :P
Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika
i jeszcze jedno  Przytyłam już 5 kg od początku ciąży  no ale 2 tygodnie leżałam plackiem więc miałam prawo przytyć...teraz jak już mogę się ruszać to będą dłuższe spacery i o końca ciąży jeszcze max 5 kg  mam taką nazieję 
|
no to przeciez te szczęśliwe 5 kg na darmo nie tyjemy 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.