2014-04-17, 06:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z TŻ-em do ołtarza iść chcemy, w 2016 - ślubujemy! PM 2016 cz.8
Cytat:
Napisane przez mysza93
O wcale nie nosisz? Ja muszę się niem chwalić 
|
Nie noszę jak siedzę w domu sama (czyt. z rodziną ).
Jak gdzieś wychodzę (czyt. po bułki do sklepu ) to zawsze go zakładam no i jak ktoś nas odwiedza to też zawsze pierścionek mam na palcu. I jak jestem z Tż to zawsze go noszę.
Po prostu jak siedzę w domu robię obiad/sprzątam/pomagam w remoncie nie chcę go zniszczyć 
---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ----------
Cytat:
Napisane przez Promyk03
Hejka 
Ja jeszcze nie wiem co bym chciala nalozyc z bizuterii 
Laski strasznie pedzicie z postami a ja teraz przed swietami nie mam czasu za bardzo nadrabiac 
Wczoraj bylam u fryzjera
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Cięcie, farbowanie? 
---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ----------
Cytat:
Napisane przez Anka579
"Pierścionek Dior – Diorette, w żółtym złocie z diamentami, cytrynem, ametystem, tsaworytem, różowym szafirem, granatem i emalią"
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Och, jakie bogactwo...wszystkiego 
---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ----------
Ja na pewno nie chcę wydać dużo na biżuterię ślubną, bo nie wiem czy jeszcze kiedyś to założę.
Tż powiedział, że jak będzie już bogaty to dokupi mi jakieś kolczyki i bransoletkę/naszyjnik z szafirem pasujący do pierścionka do kompletu 
I taką biżuterię mogłabym założyć na ślub.
---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ----------
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a
Widziałyście na pierścionkowym wątku laskę, która znalazła pierścionek, zrobiła mu fote, wstawiła a teraz czeka na zaręczyny?  PADŁAM
|
Widziałam 
Najważniejsze pochwalić się na wizażu zdjęciem pierścionka, którego się jeszcze nie dostało
|
|
|