Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-17, 08:41   #4811
NecroKitty
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II

Dzień dobry. Zaczynamy dzisiaj 31 tydz
Przeziębienie cały czas uparcie trzyma, wczoraj znowu wmusiłam w siebie czosnek i chyba do weekendu posiedzę w domu, wizja kolejnych świąt w łóżku trochę mi nie pasuje

Cytat:
Napisane przez TroppoSensibile Pokaż wiadomość
Co do prania rożków itp. to sama się nad tym zastanawiałam, bo jakościowo są pewnie kiepskie, ale z drugiej strony, nie wiadomo co w nim/na nim jest więc na pewno go chociaż delikatnie przepłuczę ręcznie.
Ja tylko płukałam ręcznie. Mam taki zwykły kupiony na targu, więc z jakością pewnie szału nie ma i nic złego z nim się nie stało

Cytat:
Napisane przez pater86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny polecacie jakieś urządzenie do gotowania na parze? Mam ochotę sobie zakupić takie cudo, ale nie wiem czy faktycznie się tego używa, czy będzie leżeć? Macie takie coś, korzystacie, polecacie?
Może zaczniemy mniej kalorycznie jeść bo i przez tą ciążę to oprócz mnie także mąż przytył i mi tu siedzi i ględzi
Ja polecam bardziej garnek do gotowania na parze. Miałam 2 parowary i obydwa szybko się popsuły, więc się wkurzyłam i kupiłam ten garnek, już 2 lata mi służy i jestem zadowolona