2014-04-17, 09:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cytat:
Napisane przez golgie
Ja i przy pierwszej i przy tej ciąży chodzę z mężem na wizyty,nawet te tylko potwierdzające ciążę,niek rępuje mnie to, że patrzy jak lekarz mi tam grzebie,przecież już to widział  I nie wyobrażam sobie sytuacji,żę lekarz wygania męża z gabinetu, chyba bym go zabiła śmiechem,zabrała się i tyle by nas widział 
|
ja z moim mężem też chodzę nie ważne, czy dowcipne czy przez brzuch. W 1 ciaży tak samo, mój mąż zero krępacji, a na pierwszej jego wizycie u ginekolog to sie chyba czuł jak na filmie s-f, stal, wszystko oglądał, sprzęt, co mi tam robią i w ogóle, normalnie tylko popcornu mu brakowało
to chyba wynika też z tego, że my dużo przeszliśmy w staraniach o ciążę i tak jakoś kobiece sprawy przez to nigdy mojemu mężowi nie były obce.
Cytat:
Napisane przez elffirka
Małż kupił chlebek świeżutki więc zjadłam z twarożkiem i pomidorkiem, powiesiłam już pranie. Odsapnę chwilę i się biorę za sprzątanie...
|
narobilaś mi apetytu, zrobię sobie twarożek z pomidorkiem
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46070951]Ja już też kawy od wieków nie pije nie smakuje mi. Spróbuję z tą wodą ale wspomogę się apapem. Kurcze ironio, w życiu mi apap na żaden ból nie pomagał a terz człowiek taki ogrniczony..
ZygaEffka okropne doświadczenie z tymi studentami, wcale Ci sie teraz nie dziwię...[/QUOTE]
ja jestem kawosz, a w żadnej ciaży mi kawa nie smakowała, ostatnio cappuchino wypiłam i mi smakowało, ale taka zwykła z mlekiem to nie bardzo.
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka
Dzanet no niby to już za mna ale człowiek ma pewne obrazy przed sobą do konca życia , o tym sie nie zapomina tak łatwo . Ale teraz mam inne serduszko pod moim serduszkiem  choć tamtego nigdy nie zapomnę 
|
zgadza się, moje pierwsze in vitro nie udało się, zarodki nawet nie zagnieździły się, krwawienie przyszło w Walentynki, w życiu tego dnia już nie będę świetować, bo tylko z tym mi się kojarzy. Starając się o drugie dziecko poroniłam, gdybym nie poroniła, to bym teraz w lutym urodziła. To chyba zawsze bedzie boleć.
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka
|
meble fajne, mi się bardziej podobają pierwsze ja zwykle gustowałam w ciemnych meblach, no ale teraz w życiu ciemnych bym nie wzięła, bo kurz widac od razu teraz bym an jasno salon sobie urządziła
|
|
|