Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-17, 09:51   #1035
vivinn
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVII + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Załącznik 5652887
Co chwila oliwka w skórki, i cążki w pogotowiu.
Jest już różnica pomiędzy ranną fotką.
Trzymam kciuki za powrót do formy i biję po łapkach za skubanie
Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
podrzucam swoje mani
Colour Alike 503, O w bombkę!
przepiękny lakier, malowanie to sama przyjemność, tylko pogoda robi mi psikusa i nie mam słońca, żeby zobaczyć jego prawdziwą moc
no i moje paznokcie mi się jakieś ostatnio upośledzone wydają
Czemu upośledzone? Dobrze wyglądają!
A lakier to rewelacja po prostu
Cytat:
Napisane przez cooone Pokaż wiadomość
Widziałyście neonowy piasek u Zu? Chcę go!!! Dawno mnie żadny lakier tak nie zauroczył, u mnie pewnie nie będzie
Do 81 wzdycham odkąd pojawiły się zapowiedzi, ale nigdy nie widziałam ich w sprzedaży ani stacjonarnie, ani w internecie
Cytat:
Napisane przez ameljja Pokaż wiadomość
Vivku, u Ciebie wszystko wygląda ślicznie
TO znowu mnie się wydaje, że w kwadratach szybciej lakier schodzi.
Cytat:
Napisane przez Hanan26 Pokaż wiadomość
hej śliczne masz króciaki lipa z tą onycholizą
Dzięki Dziewczyny
Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
O mamo... Blood of Lilith fajne to to. Mani strasznie mi sie podoba, a nazwa mnie zabiła. Kto True Blood oglądał na pewno ma też tylko to skojarzenie
Na sam lakier nie mam parcia, ale w tym mani wygląda rewelacyjnie Moje pierwsze skojarzenie to Diablo
Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
wracasz do siebie
szkoda fakerka, ale na pewno szybko odżyje!

u nas nie ma takiej tradycji, nawet czekolady

U mnie tak samo, to chyba faktycznie regionalne
Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
Może podejdź do apteki i zapytaj panią farmaceutkę pewnie coś doradzi- ciekawa jestem czy w aptece tego olejku nie będą mieli albo coś z dodatkiem tego olejku?? Mają przecia preparaty do inhalacji
Tak zrobię Nawet zwykłe przeciwgrzybicze Clotrimazolum się nada, tak mi się wydaje.
Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Zapytaj może po prostu w aptece czy mają.
A o tę tania to też możesz farmaceutę się poradzić.
Opakowanie pamiętasz?

Właśnie nie - kłaniają się moje dziury w pamięci, nawet nie mogę sobie przypomnieć czy to była mała czy większa tubka
Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o ten neonowy piasek z GR,to może być ciężko z dostaniem. Kiedyś Spooky nails pytała ich o nie i powiedzieli,że mają problem z dostaniem tych składników i prawdopodobnie w Polsce ich w ogóle nie będzie. Miały wyjść razem z tą pastelową serią-jak ten biały. Czy ta blogerka w notce napisała,że go tu kupiła?
Też o tym słyszałam