Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym dziś pachniesz? Odsłona LV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-17, 11:18   #249
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Czym dziś pachniesz? Odsłona LV

Cytat:
Napisane przez HABANITA 72 Pokaż wiadomość
Ja też bardzo lubię Euphorię edp, mało tego, właśnie za nią dostaję najwięcej komplementów, a to dodatkowy jej atut

Lalique Le Parfum

Pięknie pachniesz

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Sabb zrecenzowała Euphorię? Nie wierzę...Idę szukać

Cytat:
Diorisho, dla mnie Euphoria jest traumatyczna, nie dlatego, że jest brzydka - bo może się podobać, tylko często używana jest w takiej ilości, że powala. Przynajmniej w moim otoczeniu. Może to zniechęcić do najpiękniejszego nawet zapachu, ale cóż, to zmartwienie "wąchaczy", a nie "nosicielki" Wystarczy, że codziennie rano schodzę do pracy przez klatkę schodową, gdzie aż gęsto od tego zapachu (sąsiadka wychodzi 5 minut przede mną) i nim dotrę do wyjścia z trzeciego piętra cała jestem Euphorią przesiąknięta, nie mówiąc o tym , że jestem na granicy uduszenia Można się nabawić traumy...
Dafiku rozumiem Cię i wierzę,że nawet najulubieńszy ( choć w tym przypadku tak nie jest ) zapach stosowany przez kogoś w ilościach hurtowych może odrzucać i być powodem traumy .
U mnie na prowincji z kolei odwrotne zjawisko. Całkowity brak jakichkolwiek pachnideł . Naprawdę mega sporadycznie udaje mi się coś pachnącego wywąchać . Także w sumie na chwilę obecną chyba nie miałabym jakichś większych "ale" przeciwko szalonej sąsiadce zlanej do nieprzytomności np. Obsession Ale jakby się już taka pojawiła to nie wykluczam szybkiej zmiany decyzji

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
zaczyna mi się tęsknić...
(...)
Może szepnij słówko odpowiedniej osobie a zając na święta kopsnie zgrabną trzydziesteczkę

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Rozumiem mechanizm, który na to wpływa, ale zawsze staram się oddać sprawiedliwość zapachom, o których piszę. Tym popularnym jak Euphoria czy Light Blue także.

Dziękuję Diorisho. Jak widać staram się wyglądać poza niszę.
Naprawdę bardzo Ci się to chwali
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora