2014-04-17, 10:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13
Wstałam
Dziś się wyspałam nawet 
Cytat:
Napisane przez Kamel
Mi się wydaje, że w tych rozmiarach to nie ma reguły, bo są przecież szczuplutkie niskie osoby i wysokie grube itd  różne kształty, typy gruszki, jabłka klepsydry itd 
A z zębami to wiem, bo gdyby nie M to też nie zrobiłabym ich na raz. Zawsze są inne wydatki jeszcze.
Ja brałam Castagnus 1 miesiąc z tego co pamiętam ale nie widziałam chyba różnicy w tym cyklu tez por. pierwszy raz.
Ok idę bo 2:30 już 
|
Ty nie rozumiesz chyba o co mi chodzi Rozmiar 36 ma pewne wymiary stałe. I taka dziewczyna 180 cm nigdy w niego nie wejdzie chyba że będzie szkieletem
Dlatego tak jak mówisz nie ma 36 dla wysokich i niskich tylko jeden średni. Dlatego osoba niska ma łatwiej wejsc w 36 bo jest po prostu szczupła a osoba wysoka żeby w niego wejść musi być już chuda 
Cytat:
Napisane przez Karoloo
Hej :-D
Jestem w szoku :-D udalo sie Załącznik 5653668
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
Woow, gratuluje!! 
Cytat:
Napisane przez Karoloo
Powiedziałam wiadomo nie wytrzymalam ;-) ucieszył sie bardzo i widze ze do niego to nie dociera- zreszta do mnie tez nie
rzucil dwa teksty: "to teraz nici z seksu" a drugi co mnie rozwalil: "a mowilas ze idziesz zrobic kupe"  (powiedzialam mu tak zeby mi do kibelka nie wchodzil)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
Cytat:
Napisane przez Kamel
Boże niech będą też dobre wiadomości od Carmenki
Zaraz zasnę ledwo tel w ręce trzymam.
Idę włączyć laptopa a ok 12 drzemka z małym bo dziś nie wyrobię a tyle roboty w domu czeka.
Vioris wstawaj nie ma teraz spania heh
|
No nie, ja bym tak wcześnie nie wstała jak poszłam spać tak późno
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|