2014-04-17, 11:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólny pokój: czy wypada?
Cytat:
Napisane przez Panwizazu
Jestem studentem i chcąc nie chcąc muszę dzielić pokój z siostrą. Ona także studentka dwa lata młodsza ode mnie. Wczoraj dostałem od niej ochrzan za zostawione zużyte chusteczki przy moim łóżku. Jak się zapewne domyślacie nie miałem kataru, tak masturbowałem się ale bardzo dyskretnie. Robię to czasami wieczorem albo rano po obudzeniu się. Nie mam za bardzo miejsca do tego typu praktyk, pozostaję tylko lazienka ale często gdy się obudzę to albo nie mam ochoty do niej iść aby to zrobić, palić światło i się już totalnie rozbudzić, albo często jest zajęta bo któryś z rodziców aktualnie w niej przebywa. Gdy to zrobię to kładę już zużytą chusteczkę obok swojego łóżka, i gdy już na dobre wstaję to ją po prostu wyrzucam. Siostra czasem wstanie przede mną i widzi ją, na początku nic nie mówiła a teraz zaczęła się mnie czepiać, mówiąc abym nie robił syfu w pokoju. Jak wam się wydaję czy robię coś źle? Czy może ona przesadza?
|
Już nawet w Wielki Czwartek trolle atakują?
Mam ochotę zabrać wszystkie nasze trollista w sobotę na poświęcenie, może to coś pomoże...
|
|
|