Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcze podr
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 12:04   #718
meniaa94
Wtajemniczenie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Cześć brzuchatki
Dziś rano wstałam przed 6:00 jak zwykle bo musiałam obudzić tż do pracy ... i zabrałam się z rodzicami do biedronki bo fajne doniczki na balkon mieli w ofercie kupiłam 3 ... więc po porodzie mam zamiar pójść kupić kwiatki i posadzić na balkonie bo jeszcze jest za zimno ...
Kurczę przeraża mnie troszkę wizja cesarskiego cięcia ... najgorsze te leżenie kilkanaście godzin ... na dodatek bez małej I boję sie z tym znieczuleniem ... bo nie wiem czy mogę dostać te w kręgosłup i powinien anestezjolog ze mną porozmawiać,bo mam te wszystkie papiery na swój schorowany kręgosłup no ale w szpitalu się dowiedziałam,że oni przychodzą do pacjentów porozmawiać przed operacją jak mają czas
Właśnie się dowiedziałam też,że Gabrysia od jednej ciotki ( przyszłej chrzestnej ) dostanie fotelik do karmienia czyli wydatek z głowy ... a od drugiej ma dostać karuzelke na łożeczko zażyczyłam sobie od razu,że zabawki mają być pluszowe nie plastikowe

Tak się zastanawiam jak Wy tak gonicie w tym wątku to czy doczekam się do narodzin Gabrysi czy urodzę w następnym

monika83 to już ładnie Twoje chłopaki ważą pewnie jest Ci ciężko nosić tak dwójkę ... mnie też przeraża wizja,że to już za 2 tygodnie ... za niecałe dwa tygodnie zgłaszam się do szpitala jakoś tu tak powoli leciało a teraz ...

adamklip wskazania neurologiczne .

Vampirka zgadzam się załamka z tymi ciuszkami ... tak samo chodzę w 1 i tym samym na święta do babci chyba pojadę w dresach a tż planował garnitur założyć ... ciekawie by to wyglądało

chansons jej śliczne te sukienusie

Seksta śliczny ten arbuzik

I gratuluję rozpoczętych tygodni i 3mam kciuki za wizyty