2014-04-17, 12:35
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Cytat:
Napisane przez monika83
Mi te wizje gosci sen z powiek spedzaja. Juz widze te tabuny, brak umiaru i wyczucia. Powtarzam caly czas tz ze bede chciala w spokoju w domu odpoczac bez gosci, ale on przezywa jak mozna powiedziec rodzinie zeby nie przyjezdzala, bo przeciez oni tez sie ciesza i nie moga doczekac. A z dwojka dzieci przy cycu, albo laktatorem jak krowa zeby jakims cudem wykarmic towarzystwo bede z pewnoscia zachwycona ze wszyscy sie ciesza 
|
Dokładnie tak! Człowiek potrzebuje cycki i krocze wietrzyć a nie martwić się, że włosy w nieładzie 
A z innej beczki to dla synków, super ich mamuśka karmisz 
Cytat:
Napisane przez Seksta
justiwi u nas podobnie.
|
Rozumiem Cię i łączę się w bólu 
Mój tz obiecał mi 2 tygodnie po porodzie być na miejscu (bo pracuje głównie na wyjazdach) ale jego obecność na miejscu nie równa się temu, że w domu będzie więc nie wiem, czy poza zrobieniem zakupów jakiś pożytek z niego będę mieć?
On aż się pali do obsługiwania gości    i póki co moje prośby o spokój poporodowy rozbijają się jak grochem o ścianę 
Śliczny arbuzik, chyba nieco wypuklejszy od mojego 
Cytat:
Napisane przez kasiab91
Łączę się z Tobą w bólu i cierpieniu z tegoż powodu
Moja mama tez mnie wkurza, ale wychodzę z założenia że swoja mama to mama, jak mi się coś nie spodoba to jej powiem otwarcie.
|
Moja bardzo rzadko, generalnie mamy fantastyczny kontakt i chciałabym żeby przyjechała do mnie pomóc choćby tylko po to, by teściową odsunąć i zdystansować. Mam tż to ciepła i wyrozumiała kobieta, mogłaby Cię zagłaskać jeśli rozumiesz o czym mówię.
Jest super, ale nie podobają mi się jej niektóre zachowania jak np. w stosunku do dziecka kuzynki tż. Mama mu czegoś zabrania a ona na to "ale mu pozwól", "ale nie zabraniaj mu to tylko dziecko".
Chyba matka wie na co i na ile może pozwolić swojemu dziecku 
Ona już teraz wie, że ja w nocy będę karmić na naszym łóżku i że będę spać z dzieckiem w naszym łóżku.
Nie pozwolę by wyszło na jej, choćbym to ja miała spać w dziecięcym łóżeczku żeby je uśpić 
Cytat:
Napisane przez Light Limara
No nie tak na spokojnie 
Muszę niestety wspomagać się tabletkami na uspokojenie, bo czasem chwyta mnie takie przerażenie. Najgorzej rano i wieczorem albo jak lekko w brzuchu coś zaboli. To już panika 
Ale juz się dowiedziałam u dr. S., ż najwyźej dostanę zastrzyk w dupe na uspokojenie. Mówiła, że na porodówce już niejedno widziała i niekiedy takie sceny się tam dzieją, że nic ją nie zdziwi. Taa... Jeszcze mnie tam nie było
Skurcze doszły dwa razy do 60, ale nie czułam nic. Tylko uszy mnie trochę wtedy piekły 
|
Jaka groźna
Cytat:
Napisane przez agus7ia
Aaa i wciagnelam sie w koncu w GoT. To moje trzecie podejscie do tego serialu 
|
To witamy w klubie fanów serialu 
Cytat:
Napisane przez monijaaa
Wole umyc sama, z reszta nie myje ich szmatkami tylko karcherem z nakladka wiec luzik 
|
Burżujka przynajmniej dłonie się nie niszczą, hehe 
Cytat:
Napisane przez Nikii89
co do gości po porodzie to ja odkąd jesteśmy na swoim to jestem w tym temacie spokojna  Mam nadzieję że się nie rozczaruję 
|
Też bym chciała móc zatrzasnąć nieproszonym gościom drzwi przed nosem lub po prostu ich nie otworzyć... ale u nas nawet nie ma zamka w drzwiach 
Chansons a czy Twoja garderoba będzie pasowała do wypaśnych kostiumów malutkiej? Wiesz, żebyś jej looku ogólnego nie psuła 
Jak mała podrośnie a dalej będziemy się na forum udzielać, to jestem pierwsza na liście do odkupienia od Ciebie ciuszków dla córy 
Paulka za wizytę
Karoylka jak się czujesz? dalej zasmarkana?
Edytowane przez justiwi
Czas edycji: 2014-04-17 o 12:41
|
|
|