2014-04-17, 12:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Hejka!
bylam rano u fryzjera a wacajac wstapilam do klepu z zamiarem kupna jakiegos prezentu dla meza na urodziny no i kupilam.... sobie bluzke a Kubie traktor 
dziekuje dziewczyny za wszystkie mile slowa ale bez przesady, pewnie zrobilybyscie na moim miejscu to samo 
mlody dopiero niedawno zasnal, przespi najlepsiejsza pogode 
maz dostal wpracy talony 500zl do oszoloma i tak myslelismy co by za ie kupic bo w sumie nic tak naprawde takiego wiekszego nam nie potrzeba akurat, no moze zamrazarke ale u nas jest tylko za ponad 1000 a jeszcze nawet nie wiem czy by sie zmiescila bo to juz taka raczej sporawa a nie chcac wydac tych bonow na ☠☠☠☠☠☠☠y to kupujemy zawsze cos takiego "widocznego", wiekszego... no i w tym roku padlo na Kube, a jakze Kupilismy mu zjezdzalnie do ogrodu, domek i piaskownice.
zjezzalnia dzis rozstawiona, szal jest, domek musi poczekac na cieplejsze dni a piaskownica na sciecie trawy bo by nie bylo jej widac w tej trawie 
Cytat:
Napisane przez ania13.03
|
a u nas bez szalu zaluje ze kupilam... fajna byla taka swiecaca gwizadka-fontanna, ale sie zepsula 
Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis
dajesz zupe taka jak dla doroslych? chodzi mi czy z wywarem?! czy tylko jedzenie stale z zypy wyjmujesz?
|
tak, z wywarem gotuje mieso z warzywami a potem robie z tego "rozne" zupki 
Cytat:
Napisane przez Aga8484
Wesołych Świąt Wam wszystkim życzę, smacznego jajka, rodzinnej atmosfery, pomocnych tztow i grzecznych dzieci
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
|
Cytujac moje dzieci - Meri Krismes
Cytat:
Napisane przez misiaeel
i załamałam się. mieliśmy gdzieś pojechać w majówkę a w pracy Tż powiedzieli, że ma nawet nie liczyć na wolne 
|
|
|
|