2014-04-17, 12:57
|
|
Wiedźma
|
Dot.: Czym dziś pachniesz? Odsłona LV
Cytat:
Napisane przez Emiks
Czy powinnaś poznać wersję damską? Oczywiście, że tak  ale jakby co, decyzja należy do Ciebie 
|

Na tym forum to rzeczywiście dylemat. Wąchać, czy nie wąchać? 
Cytat:
Napisane przez Daffodilka
Rozbieram, ale obawiam się, że nie znajdę chętnych  Sporo podrożał ostatnio...
|
Ja lupiłam przed wizytą Oliviera. I może zostanę teraz oskarżona o głoszenie herezji, ale mnie się nowa wersja, bez tego pachnącego cardiamidem otwarcia, podoba bardziej. 
Cytat:
Napisane przez vilka80
Bois Marocain
Daff wiem, że masz flaszkę powyższego, jak się sprawuje u Ciebie pod względem trwałości ?
|
Wiem, ze pytanie nie do mnie, ale mogę?
Bo ja też mam flaszkę i trwałość i, przede wszystkim, projekcja podczas globalnego noszenia są FA-TAL-Ne. Fatalne po raz wtóry.
Kupiłyśmy z Sałatą flakon na pół i obie jesteśmy totalnie rozczarowane.
10 - 20 psików i po pół godzinie nic, ale to nic. Jak wsadzę nos w szalik, to coś tam czuję, ale kiedy nie skupiam się na obwąchiwaniu siebie, to mam wrażenie, że po prostu nie pachnę.
Nie przepadam za tym uczuciem. 
Cytat:
Napisane przez stranalandia
Jour de fete 
|
Pięknie!
I przyu okazji, odkryłam oststnio, ze JdF są dostępne w Lu'lui. To cud, bo przez lata ich w Polsce nie było. A to jeden z moich ulubionych l'Artisanów. Choć nie nadaje się na wielkie wyjścia.
Cytat:
Napisane przez stranalandia
Ja mam luz ze sprzątaniem, bo moje dziecko wyfroterowało pupskiem podłogi  a na Święta wybywamy do teściowej
Raz na 10 lat należy mi się wypoczynek 
|

Cytat:
Napisane przez Diorisha
Dafiku rozumiem Cię i wierzę,że nawet najulubieńszy ( choć w tym przypadku tak nie jest  ) zapach stosowany przez kogoś w ilościach hurtowych może odrzucać i być powodem traumy  .
U mnie na prowincji z kolei odwrotne zjawisko. Całkowity brak jakichkolwiek pachnideł . Naprawdę mega sporadycznie udaje mi się coś pachnącego wywąchać  . Także w sumie na chwilę obecną chyba nie miałabym jakichś większych "ale" przeciwko szalonej sąsiadce zlanej do nieprzytomności np. Obsession  Ale jakby się już taka pojawiła to nie wykluczam szybkiej zmiany decyzji 
|
Obsession? Moge przyjechać do ciebie popachnieć. 
Noszę sporadycznie, ale to jedne z moich pierwszych perfum. I mam do teraz. Nie ten sam flakon, oczywiście.
Cytat:
Napisane przez Diorisha
Naprawdę bardzo Ci się to chwali 
|
Cytat:
Napisane przez poison0123
Susanne Lang Vanilla Coconut 
|
Mam kłopot z tą panią. Ona ma takie piękne listy nut i tak strasznie się na mnie jej perfumy nie układają... 
----------------
A ja dziś pachnę czymś, co recenzowałam w 2012 - na kolanach i dysząc żądzą posiadania flakonu.
"Oto odziana tylko w zapach bogini Nyx przemierza świat. Wokół niej mrok gęstnieje. Drzewa wyciągają ręce, kwiaty otwierają oczy, kamienie drżą we śnie. Czerń łasi się jak wielkie zwierzę."

I wiecie co? Pachnę z własnej flaszki. To najdroższy flakon w mojej kolekcji...
|
|
|