Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
Napisane przez insolito
Wróciliśmy już.okropny lekarz był,wkurzył mnie.osłuchał piotrka,powiedział,że czysto w płucach kazał zbijać gorączkę paracetamolem iibum, ewentualnie okłady robić
kupiliśmy termometri wyszło,żePiotrek ma 39.5
coś się przestawiło i spacjami nie działa
|

doczytalam ze juz lepiej 
Cytat:
Napisane przez hope01
Hej 
7:30 wstał, także nie jest źle. Na polu nie pada, to moze udamy się na spacer 
Pobudka na jedzenie przed 5.
I dowody zbrodni załączam 
|

jaki duzy juz!
Cytat:
Napisane przez hje
Mnie nie  , ja też się kąpię często 40 minut. I to pod prysznicem
Kuwa, laski, Pola mi dzisiaj pierwszy raz z wanny wyszła 
Tzn. wyciągnęła jedną nóżkę, hops przez "ściankę" i tak siadła okrakiem  Podałam jej ręce, hops drugą nogę zdjęła i poleciała na chałupę 
|
juz pomijajac Kube i takie tam to i tak o 40 minutach to moge pomarzyc. ja po max 10 mam juz zimna wode 
o matko, ale aparatka!
Cytat:
Napisane przez ninagg
Właśnie miałam to samo napisać
A tak w ogóle to Witam się !
Mnie ostatnio trochę mało, bo Ola jest absorbująca a doba za krótka. A do tego mamy mnóstwo problemów. I weny brak na pisanie.
Ola ostatnio to mały tajfun, wszędzie jej pełno. Biega szaleje i nic nie uważa, więc mam kolorowo.
|
co jest? 
Cytat:
Napisane przez blogerka
pstryczku
Tak, bo nikt z moich znajomych nie ma małych dzieci, albo są to osoby bezdzietne, albo takie których dzieci mają po kilka/naście (bliżej nastu) lat i ten temat ich nie dotyczy. Więc w zasadzie nie mam żadnej wiedzy, skąd mam wiedzieć jak dziecko ma jeść? Nie mam kogo zapytać, a sama nie wiem.
Dwa, że Borys naprawdę dużo nie waży (9.400 - dziecko 15 miesięczne - to troche mało wg mnie).
i trzecia kwestia, dopiero kiedy wprowadziłam mu regularne posiłki (to jest o tych samych porach mniej wiecej, regularne drzemki i zasypianie - to da się z nim jakoś żyć). Jak wie, że dzień ma dobrze znany mu "schemat" jest spokojniejszy, lubi kidy wszytsko jest przewidywalne, czuje się bezpieczniej). To przekłąda się na jego humor, zachowanie. Itd.
Ktoś z boku powie, że mam dziwny wkręt, że "przeżywam" i tak mówią, ale chce dla mojego dziecka jak najlepiej a nie mam skąd tej wiedzy czerpać, moja matka i teściowa wychowały dzieci milion lat temu i ich metody mi nie odpowiadają.
No i mam świra na punkcie zdrowego odżwiania mojego dziecka. Nie eko  Ale zdrowego, bo sama tak staram się jeść.
No i
|
rozumiem i podziwiam bo ja bym nie miala sily na takie cos... a co do wagi to moj przeciez tez szczypior, juz widocznie tacy juz beda 
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46074783]Laurko, możliwe, wcale nie mówię, że nie.
Natomiast potem jeszcze trzeba patrzeć na skład ilościowy tych DHA i tak dalej ale to już nie pamiętam tego :/
Dziewczyny łóżko to wyłącznie moja zasługa sama wybierałam (babcia fundowała), ono piętrowe jest ogólnie ale mamy rozłożone, i wczoraj sama przestawiałam [/QUOTE]
pamietam fote jak jeszcze pietrowe bylo 
jejku, ja bym sie bala ze mi Kuba spadnie w nocy z tego lozka, mimo tej barierki ja go chyba przerzuce na takie lozko na mala komunie, bedzie akurat prezent
|