2014-04-17, 17:10
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MARZEC: sporo kosmetyków na wymianę!
Chętnie przygarnę cień Z Twojej wish mogłabym Ci dorzucić do Skinorenu (bo zostało go ok. połowy tylko, doczytałaś? Może nawet mniej) nową maszynkę wilinson 2 ostrza z tym zabezpieczeniem tekturowym, kredkę Avon Supershock (mam ją w wątku, jest jej ok. połowy, może ciut mniej). Mam też płyn do higieny intymnej Facelle z Rossmanna- wersję Sensitive (różowa) nowy. Dzisiaj wyjeżdżam do domu na święta i wracam we wtorek, więc chętnie wymienię się wtedy osobiście Zarezerwujesz cień? Ja Ci wtedy też zarezerwuję 
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------
Fotka jest u mnie w kosmetycznym, ostatnie zdjęcie wspólne z innymi rzeczami z dokładki o lepsze będzie ciężko zepsuł mi się aparat i został tylko w telefonie, więc średnie wychodzą. Niestety nie mam już opakowania ani ulotki, na tubce nic nie jest napisane o tym poza datą ważności. Kupiłam go jakoś w połowie marca i wtedy też otworzyłam. Na ulotce internerowej widziałam tylko, że jest napisane żeby nie używać po upływie daty ważności. Zastanów się i powiedz mi tak do jutra jak decydujesz, bo mam go w negocjacjach też z inną osobą, ale wolałabym wymienić go na cień z Tobą, zresztą wymiana osobista jest zawsze lepsza, bo się nie płaci za przesyłkę, pozdrawiam
|
|
|