Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy czerwiec-lipiec-sierpień 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-21, 11:29   #5816
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin
Dot.: Mamy czerwiec-lipiec-sierpień 2007

Cytat:
Napisane przez Bling Pokaż wiadomość
Shem , mi kiedys na promie jedna dziewczyna mowila,ze leczyla sie od wkladek bardzo dlugo tzn przestala je uzywac ale uplawy miala z jakis rok ,moze dluzej.
Ja tez zawsze uzywam, bo jakos tak bez nich dziwnie sie czuje. No i jak byla u mnie siostra zostawila mi cale opakowanie swoich , i jak je tylko zalozylam ,to mam silniejsze uplawy no i swedzenie Spie sobie na golasa , uzywam pudru i masci i mam nadzieje ze pomoz.
Ciagle jakies ciasto pieczesz, no teraz to ja na diecie jestem, ale to tylko 13 dni , wiec po skonczeniu , czuje ze cos musze zjesc hihi
No własnie, ja używałam zawsze takich wkładek jeszcze zapachowych, a to juz w ogóle podobno syf i malaria. Teraz też je zakładam, ale bardzo rzadko, np. do białej bielizny. W Tesco kupiłam sobie 3 pary czarnych majtasów bawełnianych i będę je zmieniać w ciągu dnia jak mi sie pobrudzą, a wieczorem bede prać szarym mydłem i nastepnego dnia będą do uzytku. A całą swoja bieliznę wygotuję żeby pozbyć sie zarazków na przyszłość.

Tak ogólnie to mamy przesrane jako kobiety... poważnie.

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora