Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-17, 18:25   #4265
cloche
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
1. ojjj, współczuję u nas aż takich problemów nie ma..
w sumie to nie powiedziała co to jest.. mówiła, że jakby alergia pokarmowa to w drugim zgięciu też powinno być. Możliwe, że za sucha skóra..

2. to u nas dziś podobnie
rano zjadł jogurt naturalny z miodem i żurawinami, później troszeczkę kaszki, obiadu nic nie ruszył tylko cyca..
nie wiem czemu taki bunt ma na obiady.. choć wczoraj zjadł bez grymasów 120g

3. wow ! nasza kosmetykowa encyklopedia
to i ja o coś zapytam..
przymierzam się już od.. hmm.. jakiegoś roku, albo i dwóch do zakupu jakichś kosmetyków i zadbania o swoją cerę .. ale kiepsko mi idzie.
wczoraj zamawiałam dla młodego ten krem co nam dermatolog poleciła i wzięłam sobie przy okazji peeling : Dax Yoskine mikrodermabrazja, szafirowy peeling.
no i zaszalałam, bo wzięłam za niecałe 7zł krem z olejem z wiesiołka z Gala
jak myślasz fajne to to ? będę miała cudnie piękną i aksamitnie gładką cerę na ślub ? przypominam, że to za 2 miesiące
1. mysle,ze na pokarmowe to faktycznie za slabe to macie. moze u was tez przez zabkowanie sie to zaostrza?

2. stawiam na przebijajacego sie zeba jako przyczyne

3. a tego to ci nie powiem nie wiem, jaka masz cere... wiesz, najgorzej to jak sobie czyms zaszkodzisz i np. weselicho przetanczysz z tradzikiem kosmetycznym peeling, a potem cos lekkiego nawilzajacego pewnie by sie przydaly a czy potrzebujesz krem, skoro dotychczas dawalas rade bez... to juz sama musisz czuc
cloche jest offline Zgłoś do moderatora