Dot.: serek wiejski
Cytat:
Napisane przez Ather
Pewnie miałaś jakiś trefny ketchup
Ja tam ubóstwiam (jedyny produkt z mcd) ketchup McDonald's ^^ a z serkiem wiejskim, wędlinką w kosteczkę, przyprawami i waflami ryżowymi (paprykowymi) - jak można tego nie pokochać ?
A tak poważnie już - no cóż, są gusta i guściki  każdy lubi co innego 
|
Możliwe,że miałam trefny ketchup,aczkolwiek już takiej kombinacji raczej nie wypróbuję
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123
Dokładnie  co człowiek,to inna opinia  .
Ja kupuje najczęściej duże serki wiejskie domowe Piątnicy,takie duuuuże,są pyszne i zazwyczaj łapie je w biedronce 
|
Mam Biedronkę pod nosem,hmmm Już chyba wiem które,te niebieskie?
Cytat:
Napisane przez cashmere
przydatne info w tej tabelki
dziewczyny wiem że to trochę nie ten wątek.....  ale może macie pomysły z czym jeść tuńczyka (takiego w sosie własnym)? oczywiście żeby było dietetycznie, ale tego chyba nie muszę w sumie pisać  chyba o nim wątku nie ma? przynajmniej ja nie znalazłam..
|
Ja lubię taką 'ala sałatkę tuńczykową' mieszam tuńczyka z jajkiem na twardo,dodaję szczypiorek,ewentualnie trochę kukurydzy,przyprawy i pychotka
Na kanapce bardzo smaczne
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
|