Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-21, 11:06   #15431
sheryl
szeryfcio

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
witam z rana i zycze wszystkim milego dnia

mam pytanko, zy ktos uzywal tego nablyszczajacego sprayu podkreslajacego kolor wlosow? czy on obciaza wlosy? tlusci? skleja? fajny jest czy moze kiepski?.
A ja bardzo lubię ten spray i juz mam drugie opakowanie. Stosuję go na wieczorne wyjścia, bardzo ładnie lśni złotymi drobinkami w sztucznym świetle i czesto słyszę z tego powodu komplementy. Tylko najwazniejsze: trzeba nałożyć tego mało, z wyczuciem, tylko na wierzchu (absolutnie nie od nasady). Jak się dużo nałoży rzeczywiście efekt jest jak po lakierze. No i następnego dnia włosy są oczywiście do umycia.

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Witam kiedys bralam tą kredkę z cieniem i zwrocilam bo klientka ja oddala bo ten aplikator z cieniem byl bardzo sztywny i twardy i az bolaly ja powieki ogolnie wyglada tak sobie nie jest wart za te pieniadze.Oczywiscie to jest tylko moje zdanie.Pozdrawiam
Też tak uważam. Wypróbowałam te kredki w COKu i tą częścią z aplikatorem, czyli z cieniem nie dało się malować. Nic nie było widać, tak jakby cień był wykończony. Beznadzieja. Ciekawe czy komuś to się podoba?