Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcze podr
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-18, 09:23   #877
Karlain
Rozeznanie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
a i zapomnialam Wam napisac ze zaczynam pdzyskiwac ware w ludzi Wczoraj Pani ustapila mi miejca w Kosciele. normalnie szok, oby czesciej ludzie mieli takie gesty w stosunku do nas
mnie raz przepuścili na poczcie, a wczoraj w urzędzie skarbowym , jak stanęłam na końcu kolejki to wszyscy przepuścili, powiedzieli " no proszę Pani, widać, że Pani w ciąży, proszę iść na początek"
już tak wielki mam brzuch ? haha śmiać mi się chciało, to było bardzo miłe...teraz zaczynam żałować, że ciąża nie trwa dłużej

Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość
Witam w piatkowg poranek. Dzis juz pogoda do kitu, a tak slicznie bylo wczoraj

Nikii 100 lat dla Oskara.
Trzymam kciuki za Aldrin i za to, zeby malenstwo jak najdluzej w brzuszku siedzialo.

I tak jak pisze Kasiab kazda z nas ma inny organizm, inaczej znosi ciaze i nie mozemy utozsamiac z kazda tragedia, bo zwariujemy. Ja nie przyjmuje do wiadomosci zadnych problemow z moja ciaza i porodem. Wszystko MUSI byc w porzadku. I szczerze powiedziawszy uwazam, ze pozytywne myslenie ma kluczowe znaczenia.
pozytywne myślenie, i odpowiedzialne zachowanie kobiet w ciąży

Edytowane przez Karlain
Czas edycji: 2014-04-18 o 09:32
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora