Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-18, 10:02   #2114
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
u nas jak Julka rozwaliła nos na rowerze to rodzinny do laryngologa wysłał od razu
i co się okazało?
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Ja prześwietlona, będę żyła Ibuprom brać i przejdzie.
Jakuba bawiły babki z rejestracji, nawet nie pisnął. W końcu młode, ładne, fajne, całkiem w porządku chłopak ma gust
J. zasnął w samochodzie w drodze powrotnej (max 10 minut jechaliśmy), teraz śpi już w łóżeczku. Maruder jest, nie chce leków brać, ale radzimy sobie. Po kaszy spacer to zrelaksuje się trochę.

Jak już tak szaleję z pamiętniczkiem to jeszcze 2 historyjki z ostatnich dni:
1) tż posadził J. na nocnik, J. zaczął się bawić siusiakiem, potem radośnie tupać nogami o podłogę. co się okazało? zasikał podłogę i baaardzo bawiło go rozciapywanie tego nogami...
2) od urodzin regularnie nocnikujemy J., mniej więcej raz w tyg zdarza się kupsko w pieluchę, ostatnio się zdarzyło właśnie. tż tak stanął nad J. i głośno myśli: co by tu... od czego by zacząć... co będzie nam potrzebne... kurcze no... zapomniałem już wszystko myślałam, że padnę

jej dla mnie nocnik to kosmos....może za 5 lat spróbujemy

super ze jest ok .
Cytat:
Napisane przez trolla2405 Pokaż wiadomość
iaa i musze się pochwalić od paru dni nie mam cyca w dzień, zostaje tylko noc srednio 2 razy,

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość
Raczej lubi pluć.
hehe
u nas i cyc i jedzonko -wszystko ważne !
Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
A kochana ja podczytuje zamiast pracować bo u nas znowu zastój do jesieni (; w lato się obijamy.
ale dobrze ...

Czyli wychodzi na to ze ja mam najwięcej czasu i nic nie robie
(a tak serio to już ogarnęłam dom,obiady dawno ,sniadania nr 1 i nr 2 zjedzone .zastanawiam się nad nr 3 .Nina w przedszkolu , ja już byłam na budowie .i zakupy w warzywniaku zrobiłam . leceeee dalej )