Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jest pecherzyk nie ma zarodka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-18, 15:37   #58
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: jest pecherzyk nie ma zarodka

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ja też byłam u ginka teraz w 6 tygodniu i dopiero wtedy był zarodek 2mm a 2 dni wcześniej nie było nic. Były nawet spekulacje,że pęcherzyk jest za mały i nie wiadomo czy ciąża się rozwinie. Do tego w dniu spodziewanej @ doszły plamienia i stąd tak szybko byłam na usg,bo pojechałam do szpitala,gdyż o ciąży wiedziałam jeszcze przed okresem(testy i objawy).
A lekarz kazał mi przyjść w 8 tygodniu na normalną wizytę.
W tamtej ciąży,gdzie miałam puste jajo poszłam już w 5tygodniu równym i lekarz nie powiedział nic i uznał,że ciąża się rozwija. Dopiero w 9 tygodniu inny lekarz wyprowadził mnie z błędu. Więc dopiero po miesiącu okazało się,że zarodka nie ma i nie panikuj,że w 5 tygodniu nie ma! Ma jeszcze czas. Ja pojechałam w tej ciąży jak na szpilkach do ginki,zapłakana i się okazało,że w ciągu 2 dni pęcherzyk okazał się być ładny i dorodny i nawet maluszek się pokazał

Bądź dobrej myśli a jak się tym stresujesz to powtórz badanie za jakiś czas.
gratuluję, obserwowałam niestety wątek, kiedy doszło do tego, że dowiedziałaś się o tym, że jest puste jajo i bardzo się cieszę że się zdecydowałaś postarać o dzidzię

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ja też byłam u ginka teraz w 6 tygodniu i dopiero wtedy był zarodek 2mm a 2 dni wcześniej nie było nic. Były nawet spekulacje,że pęcherzyk jest za mały i nie wiadomo czy ciąża się rozwinie. Do tego w dniu spodziewanej @ doszły plamienia i stąd tak szybko byłam na usg,bo pojechałam do szpitala,gdyż o ciąży wiedziałam jeszcze przed okresem(testy i objawy).
A lekarz kazał mi przyjść w 8 tygodniu na normalną wizytę.
W tamtej ciąży,gdzie miałam puste jajo poszłam już w 5tygodniu równym i lekarz nie powiedział nic i uznał,że ciąża się rozwija. Dopiero w 9 tygodniu inny lekarz wyprowadził mnie z błędu. Więc dopiero po miesiącu okazało się,że zarodka nie ma i nie panikuj,że w 5 tygodniu nie ma! Ma jeszcze czas. Ja pojechałam w tej ciąży jak na szpilkach do ginki,zapłakana i się okazało,że w ciągu 2 dni pęcherzyk okazał się być ładny i dorodny i nawet maluszek się pokazał

Bądź dobrej myśli a jak się tym stresujesz to powtórz badanie za jakiś czas.
Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie kłóćcie się bo nie o to chodzi
Tobie również gratuluję dzidzi
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując