Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-18, 16:57   #4018
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Małgosiu a u Ciebie to gdzieś 18 tydzień czy dobrze kojarzę?
Ja to najczęściej czuję jak się kładę na płasko na plecach i teraz już to trzepotanie się zmienia w kopniaki
17t i 5 dzien nie wiem wlasnie teraz nic nie czuje, a to bylo jak rano lezalam w lozku bo predko dosc sie budze ale leze sobie zawsze no i lezalam na lewym boku no i nagle takie cos przez pare sekund az mis ie milo zrobilo. Ale teraz nic doslownie nie czuje moze dzidzia sie dopoiero rozkreca albo mi sie zdawalo sama juz nie wiem...

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Śliczne skarby !!

Wiesz ja Ci powiem z tymi surowymi żółtkami to ja z początku się obawiałam a teraz wcinam jaja na miękko raz kiedyś,bo jednak w temp. 100C bakterie giną,bo są tylko na skorupkach
ja tak samo nienawidzilam jajek na miekko bo kiedy bylam dzieckiem to rodzina na odpuscie miala wlasnie jaja na miekko i mnie zmuszali bym jadla je. A teraz robie gotowane lub sadzone mpjemu bratu i od razu je polubilam i tez wcinam razem z bratem pychotka...
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora