Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy składaliście kiedyś skargę na lekarza?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-18, 18:47   #8
Friese
Zakorzenienie

Dot.: Czy składaliście kiedyś skargę na lekarza?

Cytat:
Napisane przez Azmika88 Pokaż wiadomość
Czy składaliście kiedyś skargę na niekompetentnego lekarza? Mi to chodzi po głowie od wczoraj, po bardzo nieprzyjemnej wizycie u ginekologa. Opisałam ją na forum ginekologicznym:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=755080
Tak. ja to robie regularnie w Medicover, bo mają pełno konowałów.
Ogólnie to: piszesz reklamację , adresujesz pismo (list lub na kartce) do Kierownika tej placowki i piszesz ze w dniu XXX o godzinie XXX mialas wizyte u doktora XXX.
Chcialabys poinformowac ze na wizycie stalo sie to i to XXXx.

- jesli wizyta byla platna to mozesz napisac czego zadasz - np pieniedzy, lub zwrotu kosztow za recepte (musisz miec paragon)

Nie zapomnij podac nr telefonu.

Jesli to gruba akcja, dopisz na koncu ze w razie nie odwolania sie do Twojejr reklamacji o sytuacji zostanie poinformowany rzecznik praw pacjenta.

mi np ostatnio zwrocili calosc pieniedzy za szkla - 490 zł, bo niekompetentna okulistka wypisala mi recepte, np zapominajac o badaniu z kropellkami itp, a ja mam dosc duza wade i astygmatyzm i niedowidzenie, wiec sie poskarzylam i dsoalam 100% zwrot wydany na te szkla.

Innym razem skarzylam sie na niekompetencje internistow ktorzy od 2 mcy lecza mnie na pecherz a ja kupilam juz i zjadlam 22 opakowania lekow,w tym w ciagu 2 mcy - 6 antybiotykow. --- mialam recepty, czesc kasy oddali za leki.

Edytowane przez Friese
Czas edycji: 2014-04-18 o 18:50
Friese jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując