2014-04-18, 22:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cytat:
Napisane przez Aliszcze
Wy tu o przygotowaniach do swiat a ja dzis caly dzien w lozku chora. W nocy spalam pod koldra i kocem, tak mi zimno bylo, a o 6 ranoobudzilam sie z masakrycznym bolem glowy i goraczka 37,8. Skonsultowalam z ginekolog, co moge brac, bol glowy ustapil,w miare dopiero 2 godziny temu, paracetamol zbil goraczke, spocilam sie jak swinia, ale wypocilam goraczke. A dzis w dodatku moje imieniny i non stop telefony z zyczeniami i gadac musialam z tym strasznym bolem glowy
Ale moj maz zrobil mi niespodzianke, kupil mnostwo slodyczy, typu wafelki, kinderki, ptasie mleczko, wszystko dla mnie  chyba chce bym jak wieloryb wygladala
Przeczytalam wszystkie Wasze posty, widze, ze dziewczynek przybywa, gratulacje! Nie mam sil wiecej pisac, czuje sie megaoslabiona, takze ide spac. Dobranoc 
|
Biedactwo ! Zdrowiej jak najszybciej I wszystkiego dobrego
Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88
Tylko 2 ?
To na co czekasz 
|
Jak kiedyś będziesz jeszcze w Pl to już z dzidziusiem wpadnę na baby party
Cytat:
Napisane przez Misstic
Ja przed ciążą nie lubiłam śledzi i w ciąży też są dla mnie blee 
Także pod tym względem nic się nie zmieniło
Byliśmy dzisiaj oglądać szafy i ogólnie znaleźliśmy nową która nam się podoba tylko nie wiemy jaki kolor wybrać, jasny czy ciemniejszy.
Chcę też kupić komode do drugiego pokoju z tego samego zestawu bo nie droga i jak na mój gust całkiem fajna ale niestety nie starczy nam teraz pieniążków na wszystko wiec tak sobie pomyślałam, że poczekam jeszcze jeden miesiąc do ok 15 maja i wtedy po wypłacie coś się jeszcze odłoży 
|
Ta przed ciążą jakoś zjadłam kawałek albo jakiś mocno słony musiał być a teraz to aż nie mogę... 
Faktycznie lepiej poczekaj z tym odłożeniem pieniędzy,wtedy aż tak nie odczujecie tego wydatku Pamiętaj,że na ciemniejszych meblach kurz łatwiej osiada i to jest wnerwiające 
Cytat:
Napisane przez kasikkkkka
Dziewczynki jutro z samego rana wyjeżdżamy na święta, więc już dziś chciałam wam złożyć życzenia
zdrowych, spokojnych świąt Wielkanocnych,
pełnych nadziei oraz miłości,
pogodnego nastroju,
oraz najwspanialszych rodzinnych spotkań,
wśród rodziny i najbliższych przyjaciół
|
Nawzajem !! 
Tak narzekam na Tż a on taki kochany dziś Z okazji zajączka oddał mi swoją paczkę,którą dostał z pracy i mamy z dzidziusiem całą torbę słodyczy dla siebie Jak to dobrze,że tatuś słodkiego nie lubi
Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
|
|
|