Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsza u Nas mała Lilka, cała reszta jeszcze chwilka-mamusie po staraniach cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-19, 07:12   #2672
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza u Nas mała Lilka, cała reszta jeszcze chwilka-mamusie po staraniach c

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Ja jestem w 35 tc i niby wydawalo mi sie, ze maluch sie odwrocil, bo czulam np czkawke w dole brzucha, ale ostatnio zdaza mi sie czuc ja tez u gory brzuszka... wiec juz sama nie wiem...
A wizyta dopiero 29.04...
Ja chyba zwariuje normalnie...
Po ostatnich wydarzeniach z Carmenka tak strasznie sie boje, ze juz sama nie wiem co myslec
Ja najczęściej czuję czkawkę w samym dole, wręcz w pupie...I już mam nadzieję, że to główka, a za moment czuję kopniaki w biodrze i już wiem, że lipa Załamana to mamy chyba taką samą sytuację, a lekarz coś Ci wspominał już o cesarce?

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Obudziłam się i boję się wstać z łóżka, żeby przekonać się czy głowa dalej boli czy nie
Wiecie co, ja przez 3 lata brałam codziennie leki na migreny, które występowały u mnie praktycznie codziennie...w lipcu zakończyłam leczenie, był spokój i mam nadzieję, że nie wróciło do mnie to cholerstwo
Matulu, współczuję mam nadzieję, że to tylko taki przejściowy ból w takim razie a nie ta paskudna migrena!!

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora