Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 4 - szczęśliwa;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-19, 08:16   #1575
maciejka1987
Zakorzenienie

Dot.: Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 4 - szczęśliwa;)

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Nie myśl takimi kategoriami, będzie dobrze, musi być!

Dziewczyny, ja mam z kolei inny problem, moja@ trwa dziś 8 dzień zawsze miałam ją 5 dni, boję się że po # coś mi się pokiełbasiło tym bardziej, że to jest plamienie żywą krwią (czerwoną). To moja 3 @ z kolei po #, wcześniej nie miałam takiego problemu ani przed # ani po #

Wysłane z mojego GT-S5280
a to twoja pierwsza @ po #? Moje cykle są teraz inne bardziej obfite. Normalnie miałam ok 30 dniowe cykle, a pierwszy po # trwał 38 dni. Dodatkowo przed @ miałam tydzień plamienia i potem 5 dni strasznie obfitej @.

Gin mi powiedział, że to nic niepokojącego... po prostu hormony trochę wariują i dlatego te pierwsze cykle po # mogą być inne.

Cytat:
Napisane przez Brawurka_29 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Można dołączyć ? Jestem 3 poronieniach biochemicznych i 1 cp . Wznowione starania od marca.Aktualnie 2cs
WItaj

Robiłaś jakieś badania? Masz jakiś plan działania?

Cytat:
Napisane przez mariolaw_132 Pokaż wiadomość
Witaj na tym watku tez bede trzymala kciukasy

Dziewczęta, z okazji Świąt Wielkanocnych składam Wam wszystkiego najlepszego, mokrego Dyngusa no i aby z tych poświęconych dzisiaj jajeczek "wykluło" się wkrótce jakieś kaczątko, czego Wam i sobie serdecznie życzę. Zdrowych i spokojnych świąt.

dziękuję Tobie i całej reszcie też życzę Wesołych i Spokojnych Świąt

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora