Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-21, 12:41   #1574
Yasinisi
Zakorzenienie

Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V

Cytat:
Napisane przez Inkarcela Pokaż wiadomość
Własnie przeczytałam Greya. Nie wiem co było w tej książce, językowo, nie było jakoś szczególnie super, czasem faktycznie za dużo scen erotycznych... ale... trylogię pochłonęłam, nie wiem co w niej jest, strasznie mnie odciągała od obowiązków, urzekła mnie wręcz. Chociaż przy ostatniej części momentami w środku trochę było nudno. Naprawdę pochłonęłam, co dziwniejsze nie potrafię wyjaśnić dlaczego tak jest xD... ale jest coś w niej dla mnie urzekającego...

Ten temat mnie zainteresował, bo nie wiem w jakiej kwestii książki tutaj wymienione są podobne do Greya? Chodzi tylko o to że zawierają sceny erotyczne, BDSM, Seks sado-maso? Czy raczej jest to wątek przemiany bohaterów? A może są podobne ze względu na charakter bohaterów? A może jest to mieszanka...? Cóż szukam czegos pod okulary I nie wiem od czego zacząć
Piszemy tu o różnistych książkach o tematyce mniej lub bardziej erotycznych, czasem zawierających BDSM, czasem nie.. Zerknij sobie na pierwszą stronę.. Tam jest długaśna lista pozycji o których pisałyśmy, te wytłuszczone to nasze perełki..

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując