Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Mgiełki pielęgnujące, Serum Vichy, 3 kroki Clinique, podkłady i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-21, 14:15   #2
szmyglo
Zakorzenienie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Mgiełki pielęgnujące, Serum Vichy, 3 kroki Clinique, podkłady i inne

Uwaga, dokładka! Z góry przepraszam za brak własnych zdjęć, w razie potrzeby oczywiście dodam.

5te zdjęcie-korektor Eveline 8w1 Biohialuron 4D korektor bb nowy, w kartoniku i nie otwierany, ale niestety kartonik lekko zniszczony (ryska) odcień nude
6-nowy krem CC Eveline łagodząco-nawilżający w zafoliowanym kartoniku
7-nowy krem Bioderma Sebium Global, w kartoniku, nie otwierany (tylko za coś, czego naprawdę potrzebuję)
8-Naturalne mydło Kropla Zdrowia Borowinowe 130g nowe, w pięknym ekologicznym kartoniku-jak dla mnie nada się i na prezent
9-Manhattan Loose Powder puder sypki odcień 1 natural, tylko odkleiłam na 1 oczko żeby wypróbować, ale zakleiłam tak, że się nie rozsypuje. Niestety jest dla mnie za jasny.
10-Plasterki na nos zwalczające wągry Purederm firmy Botanical choice, mam do oddania do 5. Są wymieszane 2 wersje z zieloną herbatą i zwykła, niestety na opakowaniu jednostkowym nie da się tego sprawdzić. Według mnie obie wersje działają podobnie.
11.Mogę dorzucić jako gratis do jakiejś wymianki puder jadalny do ciała Urban Decay o smaku wiśniowej lemoniady (wiśniowa lemoniada?!) Był parę razy użyty, ale leży nieużywany, może którejś z was się przyda

Dorzucam jeszcze puder Jadwiga do cery suchej i normalnej użyty kilka razy, najchętniej zamienię na puder ryżowy Paese.

Kolejna dokładka-pigment essence w odcieniu 08 cop&cooper przepiękny miedziany odcień, daje na bazie cudną taflę koloru, jednak niestety nie pasuje do moich brązowych oczu. Na pewno będzie wyglądał lepiej przy niebieskich lub zielonych - użyty dwa razy

http://www.beautygala.com/wp-content...8/swatch14.jpg
Tusze do rzęs:
1. Scandaleyes retro glam Rimmel-nowy, czarny
2. Very me fat lash mascara Oriflame-nowy, czarny

Dorzucam jeszcze:
Skarpetki złuszczające zamówione na e-bay, przyszły w srebrnym opakowaniu bez żadnego nadruku, ale jedną parę już zużyłam i są naprawdę skuteczne. Złuszczanie zaczęło się już na drugi dzień i skończyło równo po tygodniu.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_9058.jpg
Wyświetleń: 23
Rozmiar:  103,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_9059.jpg
Wyświetleń: 42
Rozmiar:  97,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_9068.jpg
Wyświetleń: 15
Rozmiar:  48,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  140233553_1_644x461_eyeliner-bourjois-effacable-erasable-z-gumka-dla-poczatkujacych-lublin.jpg
Wyświetleń: 18
Rozmiar:  11,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  3db0fc65a991972c3911069b9bed8193.gif
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  70,2 KB  

Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  b3wvwd8FWYLwzeaj_display.jpg
Wyświetleń: 6
Rozmiar:  43,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  bioderma-sebium-global.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  39,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć