Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 16
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-21, 15:46   #2304
kochaneczka7
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 16

Cytat:
Napisane przez wredne stworzonko Pokaż wiadomość
Aszkim, przyjęłam zaproszenie Jak będziesz mogła, wstaw nam proszę swoje wyjściówki - żeby było obustronne obnażenie "Pomacamy się" wirtualnie

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Ta mina to do tych zdjęć była, nie do tekstu
Ciekawa jestem jaki to rozmiar... ale swoją drogą wcale nie musi byc bardzo duży. Myślę,że 500 + cc przy tak drobnej budowie, wyglądać będzie karykaturalnie....

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
dla mnie ta ze zdjecia dziwnie wygląda... Tu chuda a tu nagle baaaaach takie balony. Hm twarz chyba też ma cała zrobioną? to jest ta słynna blogerka Kissies ;] ale teraz ma nową szate graficzną na stronce to tak nawet fajniej wygląda na zdjęciu w nagłówku. Może znow sie poprawiła

Edit: wcale nie wygląda lepiej hahaha to Photoshop ze zdjęciem takie cuda zrobił. W filmikach wygląda tragicznie :/
tak to jest kissies.... przeszła bardzo dużo zabiegów. m.in zmiejszyla te pasudne balony Nos chyba tez 2 razy poprawiała, usta nadmuchane, z podbrótkiem tez coś robiła....

o ile lubie zrbione, sztuczne dziewczyny, tak ona wygląda okropnie ! Ale ładna nie była nigdy....
10.04.2017 - licooooowki dr.KOBA
??.??.2017 - ckn (szukam lekarza )

instagram. kochaneczka7
kochaneczka7 jest offline Zgłoś do moderatora