Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Romantyczne historie z życia-poopowiadajmy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-04-21, 19:46   #23
zuziazla
Raczkowanie

Dot.: Romantyczne historie z życia-poopowiadajmy.

Mieszkam na Sycylii, mój TŻ też, niedawno się przeprowadziłam bliżej niego (a na jesieni zamieszkamy razem!), jednak jeszcze parę miesięcy temu mieszkaliśmy na dwóch różnych końcach wyspy. Miałam mega podły dzień w pracy, pokłóciłam się z szefową, dzwoniłam do niego i ryczałam, mówiłam mu, że tak bardzo chciałabym, żeby teraz był przy mnie (mieliśmy się spotkać dopiero w następnym tygodniu, bo jego samochód był popsuty), a tu nagle po 4 godzinach dzwonek do drzwi a w progu stoi ON - przyjechał specjalnie dla mnie tym swoim popsutym samochodem! Niestety wieczorem musiał wracać do siebie a sytuacja auta była na tyle kiepska, że droga która zajęłaby normalnie 3 godziny, trwała prawie 7...

Jestem tu sama na tej Sycylii, więc święta też spędzałam sama bo niestety on musiał zostać w domu, ale po południu do mnie przyjechał i został do dziś rana

I w ogóle on ma takie romantyczne usposobienie, często wysyła mi kwiaty, kupuje drobne prezenciki. Jak jeszcze mieszkaliśmy tak daleko od siebie to przyjeżdżał do mnie co tydzień i weekendy spędzaliśmy razem Jest najlepszy na świecie

MY - 20.11.
zuziazla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując