Wątek
:
Metroseksualiści?
Podgląd pojedynczej wiadomości
2007-06-21, 21:24
#
4
klucha
Rozeznanie
Dot.: Metroseksualiści?
Ze jestem rowniez tegoroczna magistrantka
pomoge
Mezczyzna metroseksulany - dla mnie nie problemu ze tacy istnieja nie potepiam nikogo kto taki styl preferuje czy mu sie podba jednak mi osobsice sie to nie podoba, nie wiem moze dlatego ze wole facetow ktorych ozdoba jestem ja
a nie on moja. Jakos nie przekonuje nie tlumaczenia ze on o siebie dba normalnie jak ja! tylko jest mala roznica ja to Babka!!!i mi wolno miec 5 kremow i 19 lakierow do pzanokci!! a co do paznokci to nawet nie wspomne o meskim manikurze to juz jest przesada jak facet ma pomalowane paznokcie!!! ubior moj punkt widzenia jest dosc specyficzny bo moj TŻ jak sie poznalismy chodzil w glanach plaszczu i mial dlugie wlosy
teraz juz jest jak stwierdzil "za stary" ale ubiera sie "normalnie" i dobrze bo kolniezyk w rozowej polowce mnie przeraza! Podsumowujac ogolnie mi nie przeszkadzaja niech beda jak im tak dobrze
ja za nimi sie nie ogladam
a i oni za mna tez nie
nie ten typ dziewczyny bo to chyba tez jest dosc latwo zauwazyc ze metroseksualni mzszczyzni sa z dziewczynami o okreslonej urodzie i wygladzie (nie chce obrazac, to tylko moje subiektywne obserwacje) poprostu pasuja do siebie
a przeciez o to chodzi
Mam nadziej ze ta wypowiedz ma jakis lad i sklad i ze cos ci daje
POZDRAWIAM !!!
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do klucha
Znajdź więcej postów klucha