2014-04-22, 18:52
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze brzuszki już gotowe na dwie kreski wyjątkowe - cz. 14
Witam Kochane 
Nie było mnie kilka dni, ale na bieżąco jestem z Wami 
Brakuje mi słów odnośnie Majeczki i Carmeny. Świat jest chol.ernie niesprawiedliwy 
Agnieszka super że jesteś już po HSG to że jeden jajowód niedrożny to jeszcze nie tragedia, lekarz na pewno obierze dla Was konkretny plan działania 
Cytat:
Napisane przez zubi89
|
łapięęęęę i dziękuję |
Cytat:
Napisane przez vioris
A zaraz się biorę za Mel B - postanowiłam rano znaleźć czas na trening z Mel B na uda i pośladki. To jest po 10 minut na każde więc sobie chcę wpleść między obowiązki domowe. 10 minut to łatwo wygospodarować a wieczorem będzie jak zawsze z Ewką godzinka 
|
podziwiam Cię i strasznie się cieszę Twoim zapałem 
Cytat:
Napisane przez wik_and_ola
|
thank You 
Cytat:
Napisane przez Elfka86
|
dzięki Kochana 
Cytat:
Napisane przez meire
Biorę dla siebie kapinkę.. to ma być mój wątek..
Także, tegoo.. czekam na nowy cykl i jazdaaaaa... 
I tak się napatrzyłam na te maluszki, bo położne z nimi chodziły po korytarzu.. no, cuda.. już zapomniałam, jakie to jest maleństwo taki noworodek.. ja chciałam jeszcze poczekać ze stymulacją, ale jak zobaczyłam te dzidzie, to mi przeszło.. chcę już!.. chyba gin wiedział, jak mnie przekonać..
|
Twój wątek? Kochana tu jest kolejka 
Bierz byka za rogi i na rodeo ihhaaaa wreszcie konkrety u Ciebie! i tak ma być, i konkret fasolka ma z tego wyjść! o!
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
Wiecie jak ja się cieszę 
banan mi z twarzy nie schodzi 
|
Kochana Twoje dobre wieści to jak muzyka dla uszu, raduje mnie bardzo że jest serduszko 
Cytat:
Napisane przez poczwarkah
Przy okazji przesyłam wszystkim ciążowe fluidki!

Chętnie bym już zaktualizowała swoje dane na pierwszej stronie i ogłosiła światu co urodzę, ale niestety żaden lekarz jeszcze nie podjął się wyzwania określenia płci mojego malucha
I w ogóle powiem Wam że jak do tej pory (odpukać) czuję się tak dobrze, że mogę polecać ten stan każdemu
|
zabieram troszki thx
Pokazuj fote brzucha!!!
Właśnie ssę luteinę, u mnie 18dc(a powinnam ją brać od 16dc ale zapomniałam ) z resztą temperatura robi mnie w hu.ja i ovuf nie wyznacza owulki - jestem wściekła
Dni bez fajek --> Oczyszczanie
|
|
|