Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuszki już gotowe na dwie kreski wyjątkowe - cz. 14
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-22, 18:52   #114
mloda0802
Rozeznanie

Dot.: Nasze brzuszki już gotowe na dwie kreski wyjątkowe - cz. 14

Witam Kochane

Nie było mnie kilka dni, ale na bieżąco jestem z Wami

Brakuje mi słów odnośnie Majeczki i Carmeny. Świat jest chol.ernie niesprawiedliwy

Agnieszka super że jesteś już po HSG to że jeden jajowód niedrożny to jeszcze nie tragedia, lekarz na pewno obierze dla Was konkretny plan działania

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
witam się w nowym wątku

Od razu zostawiam fluidki:

meire, leine, wiecznie, kindzia, aga i reszta staraczek liczę na to, że to będzie kolejny bardzo owocny wątek
łapięęęęę i dziękuję |

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
A zaraz się biorę za Mel B - postanowiłam rano znaleźć czas na trening z Mel B na uda i pośladki. To jest po 10 minut na każde więc sobie chcę wpleść między obowiązki domowe. 10 minut to łatwo wygospodarować a wieczorem będzie jak zawsze z Ewką godzinka
podziwiam Cię i strasznie się cieszę Twoim zapałem

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Na ten nowy wątek wysyłam Wam mnóstwo fliudow, oby w Waszych brzuszkach jak najszybciej zagoscili mali mieszkańcy
thank You

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
O nowy wątek macie to i ja fluidki zostawię
dzięki Kochana

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Biorę dla siebie kapinkę.. to ma być mój wątek..
Także, tegoo.. czekam na nowy cykl i jazdaaaaa...
I tak się napatrzyłam na te maluszki, bo położne z nimi chodziły po korytarzu.. no, cuda.. już zapomniałam, jakie to jest maleństwo taki noworodek.. ja chciałam jeszcze poczekać ze stymulacją, ale jak zobaczyłam te dzidzie, to mi przeszło.. chcę już!.. chyba gin wiedział, jak mnie przekonać..
Twój wątek? Kochana tu jest kolejka

Bierz byka za rogi i na rodeo ihhaaaa wreszcie konkrety u Ciebie! i tak ma być, i konkret fasolka ma z tego wyjść! o!

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Wiecie jak ja się cieszę
banan mi z twarzy nie schodzi
Kochana Twoje dobre wieści to jak muzyka dla uszu, raduje mnie bardzo że jest serduszko

Cytat:
Napisane przez poczwarkah Pokaż wiadomość
Przy okazji przesyłam wszystkim ciążowe fluidki!

Chętnie bym już zaktualizowała swoje dane na pierwszej stronie i ogłosiła światu co urodzę, ale niestety żaden lekarz jeszcze nie podjął się wyzwania określenia płci mojego malucha
I w ogóle powiem Wam że jak do tej pory (odpukać) czuję się tak dobrze, że mogę polecać ten stan każdemu
zabieram troszki thx
Pokazuj fote brzucha!!!

Właśnie ssę luteinę, u mnie 18dc(a powinnam ją brać od 16dc ale zapomniałam ) z resztą temperatura robi mnie w hu.ja i ovuf nie wyznacza owulki - jestem wściekła

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora